Тежка травма е претърпяла д-р Неделя Щонова в Денсинг старс.Тя

...
Тежка травма е претърпяла д-р Неделя Щонова в Денсинг старс.Тя
Коментари Харесай

Неделя Щонова претърпя тежка травма в Денсинг старс

Тежка контузия е претърпяла доктор Неделя Щонова в Денсинг старс.

Тя проговори за първи път пред Светослав Иванов по БТВ.

" Зад това, което гледат феновете, има доста болежка и контузии. Досега не го споделях, тъй като не знаех по какъв начин феновете ще го изтълкуват. Дали няма да кажат " тя пробва да буди съчувствие ". Имах кръвоизлив в двуглавия бедрен мускул, имаше подозрение за руптура на капсулата на бъбрека и най-трудния миг подозрение за фрактура на реброто. Отидох в гръдна хирургия за фотография.

Не можех да отворя хладилника и вратата на колата.

Наоколо хората ме питаха какво върша. Питаха ме какво върша. Казах, че имам подозрение, че няма да мога да приказвам.

Жената там беше с перука дружно с детето си за обзор за пневмония. Тя ми сподели, че няма да имам фрактура и ще играя във вторник. Това е урок по усърдие ", изясни Щонова.

В живота доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков творят положително, а на дансинга се раздават с цялото си сърце.

Неделя Щонова е родена в Пловдив. Като дете живее със фамилията си в Мозамбик. Свири на пиано, танцува балет. Д-р Щонова е експерт невролог и се занимава с аналитична и когнитивна психотерапия. Има специализации в Ню Йорк и Париж. От 24 години води телевизионни излъчвания за здравна просвета. Последното - " Светът на здравето ", се излъчва в ефира на bTV всеки уикенд преди обедните вести. За работата си доктор Щонова има голям брой награди, измежду тях и " Чудотворният просветник " за цялата  своя дългогодишна работа за запазване духовността и здравето на нацията.

Преди три години излиза дебютният ѝ алманах със 75 истории - " Хвърчило към парадайса ". Омъжена е и има щерка - Лилия Сапфира.
Д-р Щонова е един от кандидатите за огромната премия в блестящото шоу " Денсинг старс ", а сътрудникът ѝ в покоряването на сцената е Атанас Месечков.

Той е Шампион на България и на Балканите по спортни танци. Дипломиран хореограф по танцов спектакъл. Представял е България на редица международни шампионати. В момента е маркетингов шеф в една от най-големите генетични лаборатории в България. Посвещава време и на редица обществени дела и тематики, съврзани със здравето. Със брачната половинка му Кремена отглеждат дружно четири деца.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР