Стресът от пазаруването на подаръци може наистина да помрачи празничния

...
Стресът от пазаруването на подаръци може наистина да помрачи празничния
Коментари Харесай

10 подаръка, които никога не трябва да подаряваме, а го правим

Стресът от извършването на покупки на дарове може в действителност да помрачи празничния дух. Измислянето на съвършения подарък за всеки основава огромно напрежение, а една неверна стъпка може да обиди или да злепостави получателя.

За да сте сигурни, че не сте индивидът, който скапва празника, избягвайте да подарявате следните дарове.

Бельо

Бельото или бельото може да е секси подарък за колегата, само че го запазете само за Свети Валентин. Отварянето на тези пикантни продукти измежду фамилията и приятелите е меко казано неудобно.

Сувенири

Може би си мислите, че е хубаво да покажете на обичания човек, че сте мислили за него по време на скорошната почивка. В реалност обаче никой не желае сувенир от пътешестване, което не е подхванал - изключително в случай че това е кичозен ключодържател, магнитче или дребна регистрационна табела с неговото име.

Домашни любимци

 куче

Решението за осиновяване на домакински любим изисква време, размисъл и обмисляне. Не всеки е подготвен за тази отговорност, а подаряването на домакински любим задължава получателя да се грижи за животното с години.

Облекло

Всеки човек има неповторим жанр. Купуването на облекла за някой различен е мъчно и постоянно съществува риск да изберете неверен размер, който може да обиди подаряващия.

CD и DVD

Някога съвременен филм или албум е бил идеалният подарък за другар. Но с разрастването на услугите за стрийминг и цифровите изтегляния CD и DVD към този момент са остарели реликви, които хората се чудят къде да слагат. 

Пари в брой

 пари

Малките деца може и да се зарадват банкнотата в чорапа си, само че парите в брой са блудкав подарък за възрастните. Ако в действителност ви липсва друга концепция, вместо това измислете карта или ваучер за подарък.

За семейството

Разходите за елементарни предмети като тоалетна хартия, почистващи препарати и хранителни артикули несъмнено се усилват, само че това не е опрощение да купувате битови артикули от първа нужда като " подарък ". Освен това получателят може да си намерения, че намеквате, че поддържа мръсно или зле ръководено домакинство.

Свещи

 свещи

Подаръкът на свещ споделя " ние не сме толкоз близки ". Няма нищо неприятно в това да подарите свещ на прочут или сътрудник, само че в случай че познавате добре индивида, помислете за нещо по-лично.

Членство във фитнес зала

Дори и да имате положителни планове, записването на някого за месечен абонамент за фитнес зала може да има отрицателен нюанс. Освен, че може да ви обиди, участието във фитнес залата служи като нежелано увещание, че би трябвало да влезете във форма.

Големи покупки

Възнамерявате ли да извършите всичко допустимо, като купите безумно безценен подарък? Може би ще желаете да преосмислите този великодушен жест. Има възможност получателят самичък да избере колата си, дестинацията за отмора или уредът, от който има потребност.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР