Столичният клуб Конте публикува на страницата си, че издирва младо

...
Столичният клуб Конте публикува на страницата си, че издирва младо
Коментари Харесай

Гъзаря Роберто цяла нощ яде и пи в клуб Конте, но не си плати сметката

Столичният клуб " Конте " разгласява на страницата си, че търси младо момче, което пило и яло на стомах, а след това си тръгнало без да си заплати сметката, видя Lupa.bg. От заведението разгласиха фотография на младежа и приканиха хората, които го познават, да се свържат с тях. 

" Обичаме клиентите си! Благодарение на тях компанията съществува и се изхранват към 25 фамилии от екипа на клуба. Благодарение на клиентите ни даваме заплати и се заплащат семестри, разноски и квартири на студентите в екипа ни. Но в навечерието на идните хубави празници желаеме да Ви покажем и неприятните страни на някои клиенти. Като РОБЕРТО НИКОЛОВ, който не си заплати сметката от 269 лева и към този момент трета седмица го чакаме да се върне и да потвърди, че има тежест мъжката му дума. Идва, поръчва, употребява цяла вечер и най-после споделя: " Нямам пари в този момент, само че ще се върна да си оправим сметките идващите дни ".

Е не пристигна, не си подвига и телефона, който остави за контакт... Явно нашата приемливост не се прави оценка и по тази причина пишем този пост! Ако някой има инфо за това момче, може да ни уведоми, благодарим авансово!

Някой може би ще каже - сами сте си отговорни. На вас особено - доста поздрави!

На всички останали пожелаваме радостни празници, доста здраве и топлота в душите ви, страхотни купони с другари и доста шанс! " - пишат от клуба.





Роберто се пъчи с другари в спортната зала
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР