Риалити шоуто Ергенът очевидно работи за едни, но не и

...
Риалити шоуто Ергенът очевидно работи за едни, но не и
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Ергенът Алек не успя да избере между Маги и Надежда. Шоуто свърши без хепи енд

Риалити шоуто Ергенът явно работи за едни, само че не и за други. До последно феновете чакаха да схванат с коя участничка ще си тръгне Алек от шоуто, само че по този начин и не се стигна до щастлива развръзка за Маги и Надежда. Нито една не получи заветния пръстен, откакто довечера Алек разгласи крайното си решение. С видеопослание до двете предприемачът им заяви, че не може да направи избор, защото изпитва мощни усеща и към двете им по едно и също време.  



Надежда

„ Сигурно се чудите за какво не съм измежду вас в този дълго чакан миг. Искам да знаете, че не ме интересува какво ще си каже който и да е, с изключение на нас тримата. Не чакам схващане даже от вас, тъй като аз самият не се разбирам изцяло в последните няколко седмици. Мисълта да застана пред всяка от вас поотделно и да обясня решението си ме тормози от седмици “, стартира той пледоарията си, с която да обоснове решението си.  



„ Когато ме поканиха да се включа, се пошегувах: „ А какво ще стане, в случай че се влюбя допълнително от едно момиче? “. Всички се смяха, и аз се смях… само че в този момент изобщо не ми е смешно. И ето по какъв начин седят нещата… Убеден съм, че в този миг не мога да взема изрично решение. Убеден съм, че каквото и да реша, ще бъде по едно и също време и вярно, и неверно, тъй като огромният въпрос е дали един мъж може в действителност да бъде влюбен в две дами по едно и също време. И отговорът, съгласно мен, е „ не “. Любовта не мисля, че работи по този начин! Просто любовта не е такова нещо… Вие двете бяхте толкоз напълно интензивни в главата ми, с подобен идеален паритет… Аз бях толкоз лековерен. Вероятно трябваше да се разделя с една от вас, тъй че да ми е по-лесно да се отдам на другата. Но не събрах кураж! Вероятно тъй като съм слаб и си давам сметка за това прекомерно късно. Моля ви да ми простите! Каквото е писано, ще стане! “, бяха заключителните му думи към двете дами.



Магдалена
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР