Старите глоби на литовския автомобил, паркиран в непосредствена близост до

...
Старите глоби на литовския автомобил, паркиран в непосредствена близост до
Коментари Харесай

Старите фишове изчезват, но се появяват нови. Рекордьорът по глоби бил на почивка

Старите санкции на литовския автомобил, паркиран в непосредствена непосредственост до Съдебната палата в Пловдив изчезват, само че на тяхно място се появяват нови. Автомобилът с задгранична регистрация е паркиран на ул. „ Хан Кубрат ”, на място, където прекъсването е неразрешено, а водачът към този момент публично може да бъде избран като „ рекордьор ” за най-вече санкции, за едно и също нарушаване.
Прочетете още
Чужденецът евентуално не е схванал, че улицата е еднопосочна и паркирането от лявата страна е неразрешено. Първият фиш, залепен на стъклото на аудито е от 5 април тази година, като с всеки минал ден жълтите бележки се усилват. Последната наложена глоба от 20 лв. е с дата 30 април.

Автомобилът стана извънредно известен в медиите и в обществените мрежи, като всеки ден събира голям брой иронични мнения. Някои от тях гласят, че самият водач е споделил, че е на отмора и изобщо не му пука какъв брой фиша ще получи, тъй като по този начин или другояче няма да ги заплати. Очевидно притежателят няма желание на реалокира транспортното средство, а санкциите ще продължат да се усилват всеки ден. Макар огромна част от фишовете да са към този момент скъсани и разлепени, на тяхно място ежедневно се появяват нови, като грубата сметка демонстрира, че водачът към този момент дължи съвсем 500 лв..

Репортерска инспекция сподели, че на въпросната улица „ Хан Кубрат ” ежедневно паркират десетки коли в нарушаване, като чиновници на „ Oбщинска защита ” прецизно наблюдават и глобяват нарушителите, а задграничният автомобил не прави изключение. Въпреки че на страничното шофьорско стъкло от дълго време не е останало място за лепене на „ честитки ”, аудито продължава да пречи на придвижването без да бъде репатрирано.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР