Според древното китайско учение на Фън Шуй огледалото може да

...
Според древното китайско учение на Фън Шуй огледалото може да
Коментари Харесай

Опасно е: Три места в дома, на които никога не трябва да поставяте огледала

Според античното китайско обучение на Фън Шуй огледалото може да донесе на стопаните на дома освен изгода, само че и щета. За да притеглим щастието в живота си и да не позволяваме злите сили да нахлуят в него, би трябвало да се съобразим с някои правила, свързани с местата, които би трябвало да се заобикалят от другояче по този начин нужните ни отразяващи предмети.

За задачата е задоволително да се подходи отговорно към избора на този фон, тъй че той да се окачи единствено на подобаващи места и по този начин да се избегне натрупването на негативна сила в къщата, която може да ни навреди.



Нека да забележим кои са местата, където НЕ би трябвало да слагаме огледала: 

1. Срещу входна врата и прозорец

Експертите не предлагат окачването на огледала пред вратите или прозорците, тъй като това може да предизвика приключване на позитивна сила от къщата, както и да отнеме благополучието и триумфа на неговите стопани. Така сложени, огледалата могат единствено да усилят неприятностите, а това надалеч не е включено в проектите на никого от нас.

2. В спалнята

В тази стая мощно не се предлага да се окачват огледала. Според Фън Шуй, латентен човек не трябва да се отразява в огледалото, в противоположен случай ще го споходят неприятности. Огледалото в спалнята може да повлияе отрицателно на фамилните връзки.

Ако в действителност би трябвало да погледнете отражението си заран, поставете огледало в дрешника (от вътрешната страна на вратата).



3. До печката или против нея

Срещу печката също не би трябвало да поставяте огледало, в противоположен случай това ще ви отнеме силата и ще се уморите два пъти по-бързо.

Ако в действителност желаете да украсите кухнята си с огледало, поставете го против масата, където се събира цялото семейство. Смята се, че по този метод увеличавате благосъстоянието и поддържате хармонията в къщата.

Къде още може да се поставите огледало

Добро решение е коридорът или антрето. Там огледалото може да усъвършенства атмосферата и образно да разшири пространството. Достатъчно е единствено то да бъде сложено на място, което да не сочи против вратата. В последна сметка една тясна стая, съгласно античните учения, може да ви отнеме запаси, тъй че да поставите огледало или шкафове с отразяваща повърхнина в коридора е отлично решение.

Как да се отървете от отрицателната сила

За да се отървете от отрицателната сила, огледалата би трябвало да се почистват допустимо най-често. Ако са напукани или счупени, изплакнете фрагментите под течаща вода и по-късно ги изхвърлете. Това ще ви помогне да се спасите от неприятности.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР