След като наскоро проф. Петър Стоянович бе уволнен от БНТ,

...
След като наскоро проф. Петър Стоянович бе уволнен от БНТ,
Коментари Харесай

Петър Стоянович смени БНТ с Би Ти Ви

След като неотдавна проф. Петър Стоянович бе уволнен от Българска национална телевизия, той небрежно бе прилапан от bTV и по този начин историкът със забележително възприятие за комизъм към този момент е част от екипа на частната телевизия, където получил непрекъсната графа в „ Тази събота и неделя “.

 

Съдейки по направения скок от едната в другата телевизия, човек остава с чувството, че в bTV са чакали единствено да се раздели с Българска национална телевизия, с цел да му предложат контракт. Факт е, че частната медия от много време има уязвимост към духовития историк, който е и някогашен министър на културата и постоянно го канеха като коментатор в разнообразни излъчвания, а предишното лято даже го пробваха за водещ на „ Стани богат “ на мястото на Михаил Билалов, който към този момент се гласеше да напуща.

 

До момента професорът не бе работил на хонорар в частна медия, той имаше графа в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия през уикенда.

Преди 4 месеца се разнесе мълвата, че Емил Кошлуков, който оглавява държавната телевизия, го е уволнил, защото си разрешавал прекомерно пиперлив език пред камерите, а това възмутило част от членовете на Съвет за електронни медии, които сложили въпроса пред шефа.

 

Той на собствен ред небрежно решил да се лиши от услугите на Стоянович макар, че рубриката му била с висок рейтинг. Самият професор тогава призна, че Кошлуков му декларирал, че рейтингът не го интересува и че на мястото на рубриката му може да има спортно предаване, което също ще се радва на добър рейтинг.

 

Така Българска национална телевизия към този момент е минало за професора, само че почитателите му ще могат да го гледат в ефира на bTV. Проф. Стоянович се причисли към предаването „ Тази събота и неделя “, където води графа всяка събота от 10 ч., стана ясно от известието на шефката на настоящите излъчвания в малкия екран Искра Владимирова. Новината бе публикувана и от други членове на екипа на шоуто и по този начин се разчу небрежно, въпреки пиар отделът на малкия екран да не я популяризира публично.  

Първата тематика в новата графа бе обвързвана с външните министри на страната ни през годините.

Инфо: Уикенд

Тагове: Искра Владимирова проф. Петър Стоянович БНТ btv Михаил Билалов Емил Кошлуков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР