След близо четиригодишна пауза Eastern & Oriental Express отново тръгва

...
След близо четиригодишна пауза Eastern & Oriental Express отново тръгва
Коментари Харесай

След четиригодишна пауза: Eastern & Oriental Express отново потегля

След близо четиригодишна пауза Eastern & Oriental Express още веднъж потегля на път. Собственост на компанията за първокласни пътувания Belmond, той посрещна първите си пасажери през тази седмица, откакто беше спрян от придвижване вследствие на пандемията от COVID-19. Луксозният трен пътува в Югоизточна Азия от 1993 година, когато за първи път стартира да транспортира пасажери сред Сингапур и Банкок.
Какво е особеното?
Няколко основни детайла към влака обаче са се трансформирали, в това число и маршрута.

Тайланд към този момент не е част от него, като дестинацията е сменена от две нови пътувания, които стартират и завършват в Сингапур и минават през разнообразни елементи на Малайзия.

Тази смяна се наложи, тъй като пасажерите се трансформираха в последните четири години, като множеството от тях избират да учат дестинациите на едно по-дълбоко равнище, споделя пред CNBC Арно Шампеноа, старши вицепрезидент, отговарящ за маркетинга и марката в Belmond.

Идеята беше да се фокусираме върху една страна тук и да предлагаме два разнообразни маршрута. Така по Западното крайбрежие ние се движим през Сингапур и по-късно до Пенанг и Лангкави в Малайзия. По другия маршрут влакът стига до националния парк на Малайзия, като по този начин пасажерите в действителност могат да усетят джунглата и природата, ” добавя той.
Каква е цената?
Цените на билетите за четиридневните пътувания с три нощувки стартират от 3 410 $ на човек, което включва храна, питиета и авансово планувани действия.

Това е по-евтино, спрямо други влакове, които употребяват версии на името Orient Express, включително Venice Simplon-Orient-Express на Belmond, който пътува в Европа от 1982 година

Цените на билетите за него стартират от 3 530 паунда (4 430 долара) на човек за пътешестване с една нощувка, съгласно неговия уеб страница.

Билетите за влаковете Orient Express La Dolce Vita на Accor, които се чака да стартират да пътуват през 2024 година, са с цена 2 500 евро на човек за първокласна купе, съгласно прессъобщение от компанията. Пътниците могат да се записват авансово за пътуванията, които са главно в Италия.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР