Ол инклузив курортите предлагат всичко необходимо за забавна и релаксираща

...
Ол инклузив курортите предлагат всичко необходимо за забавна и релаксираща
Коментари Харесай

Tripadvisor определи най-добрите ол инклузив курорти в света

Ол инклузив курортите оферират всичко належащо за занимателна и релаксираща почивка. От вкусна храна и коктейли до частни плажове и непрекъснати занимания. По традиция и тази година Tripadvisor дефинира най-хубавите ол инклузив курорта в света, написа TraveloffPath.
Ето ги и тях:Ikos Aria, Кос -  Гърция
Кос е един от най-популярните острови в Гърция, както и третият по величина, само че също по този начин е дом на един от най-хубавите ол инклузив курорти в света.

Ikos Aria е грациозен и съвременен курорт. Това е идеалното място да се отпуснете и да си починете. Може да се насладите на невероятни гледки към планината и вкусна храна.
Tamassa Resort, Мавриций, Африка
Мавриций има заслужена известност на райска ваканционна дестинация с красиви чисти води и бели пясъчни плажове. Tamassa Resort разполага със личен частен плаж, както и с 3 басейна и цялостен набор от действия навън.

Независимо дали желаете да разгледате или просто да се отпуснете и да се отпуснете в спокойна, приветлива среда, това е необикновен курорт.
Sol Oasis Marrakech All Inclusive, Маракеш, Мароко
Това е идеалният курорт, който да изберете, в случай че желаете да се отпуснете и да си починете. Той е зареден с достоверен марокански сексапил, само че без шума и суетата.

Можете да се насладите на локални и интернационалните ястия в реномирания ресторант на място, а разнообразието от големи басейни ще ви разглези за избор.
Excellence Playa Mujeres, Playa Mujeres, Мексико
Седейки на частен плаж с невероятна панорама към морето, в случай че желаете да се събуждате под звука на океана всяка заран, тогава това е страхотна мексиканска алтернатива за ол инклузив.
Salinas Maragogi All Inclusive Resort, Марагоги, Бразилия
Бразилия е известна като място за купони, само че в Salinas Maragogi All Inclusive Resort можете да вършиме колкото желаете.

За чиста релаксация това е идеалното място, само че курортът предлага и куп действия за по-активните и авантюристичен настроени туристи.

Ако пътувате с деца, в курорт може да намерите и с обособен басейн и водни пързалки за деца.
Rixos Premium Belek, The Land of Legends Acess, Белек, Турция
Независимо дали желаете релаксираща почивка, където можете да се отпуснете в сауната или да купонясвате до сутринта – това е вашето място.

Курортът разполага с частен плаж, както и многочислени заведения за хранене и питейни заведения, които подсигуряват качествено многообразие.
Voyage Belek Golf and Spa, Белек, Турция
На 4-то място в класацията е Voyage Belek Golf and Spa, което го прави освен най-хубавият ол инклузив курорт в Турция, само че и в Европа.

Това е благосклонен 5-звезден курорт с цялостен куп специфични функционалности. Помислете за достъп до частен плаж, водни пързалки и достъп до голф клуб Montgomerie.

С 24-часов ресторант и няколко извънредни концептуални бара в никакъв случай няма да останете гладни или жадни.
Secrets Maroma Beach Riviera Cancun, Playa Maroma, Мексико
Канкун е прочут със своите първокласни, ол инклузив курорти, а Secrets Marmoma Beach Riviera Cancun към този момент публично се смята за най-хубавия от най-хубавите.

Защо? Ами първо, този курорт единствено за възрастни се гордее с частен плаж и невероятна панорама. Можете да избирате от стаи с достъп до плажа до стаи със лични басейни. А личният състав на ресторанта се ангажира да сътвори персонализирано преживяване за всеки посетител.
Sun Siyam Iru Veli, атол Dhaalu, Малдиви
Едно от първите неща, които ще забележите в Sun Siyam Iru Veli, са невероятните гледки. Освен това всяка вила включва частен басейн.
Emerald Maldives Resort & Spa, Фасменду, Малдиви
Всъщност Малдиви оглавява класацията със своите зашеметяващи водни вили. Този ол инклузив курорт има по нещо за всеки и всичко това на фона на невероятни тюркоазени води.

Курортът разполага с 4 ресторанта и прочут основен готвач, както и с обилие от действия като уиндсърфинг, гмуркане с шнорхел и даже вграден център за гмуркане.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР