Със заповед на кмета Георг Спартански се въвежда режим на

...
Със заповед на кмета Георг Спартански се въвежда режим на
Коментари Харесай

Временна организация на движението по ул. „Бяло море“ в Плевен

Със заповед на кмета Георг Спартански се вкарва режим на краткотрайна организация на придвижването по ул. „ Бяло море “, ул. „ Атон “ и ул. „ Драгоман “ в гр. Плевен по отношение на осъществяването на обект: „ Реконструкция на топлопровод по ул. „ Бяло море “, гр. Плевен “.

Строителните работи ще се извършат на три стадия:

Първи стадий – придвижването на ППС ще бъде лимитирано в дясната пътна лента на ул. „ Атон “ към кръстовището с ул. „ Бяло море “ и спряно за придвижване по ул. „ Бяло море “ в сектора от кръстовището с ул. „ Атон “ до кръстовището с ул. „ Драгоман ”. Същото ще бъде пренасочено по обходен маршрут според приложения план на ВОБД.

Втори стадий – придвижването на ППС ще бъде спряно по ул. „ Драгоман “ и в сектора на кръстовището с ул. „ Бяло море “. Движението ще бъде пренасочено по обходен маршрут според приложения план на ВОБД.

Трети стадий – придвижването на ППС ще бъде спряно по ул. „ Бяло море “ в сектора след кръстовището с ул. „ Драгоман “ в посока Института по лозарство и винарство и ще бъде пренасочено по обходен маршрут, според приложения план на ВОБД.
Изпълнителят на СМР е длъжен да слага, поддържа и отстранява сигнализацията за краткотрайната организация на придвижването. Пътните знаци от непрекъснатата сигнализация, които не дават отговор на краткотрайната сигнализация по плана на ВОБД, би трябвало да бъдат отстранени или закрити до довеждане докрай на строителните работи. По време на СМР работният сектор да се алармира. Извършването на краткотрайните и преносими работи да се реализира през светлата част на деня при естествена видимост. Да не се оставят отворени ровове в тъмните часове на денонощието или в случай че остават отворени в тъмните часове на денонощието да бъдат осветени със светлинна сигнализация, според условията на настоящата нормативна база. По време на СМР да се опазват от повреди съществуващите здания, както и подземните и надземни проводи и уреди. Да се поддържа и почиства пътната инфраструктура, която се намира наоколо до строителната площадка, включително да се отстранява всяка почва тиня, и инертни материали, които могат да се разнесат на публични места от колелата на МПС, напускащи строителната площадка. При констатиране на горецитираните нарушавания изпълнителят за своя сметка прави всички действия по възобновяване и отстраняването на същите, гласи още заповедта на кмета. Срокът на деяние на краткотрайната организация на придвижването е от 12.05.2022 година до 20.06.2022 година
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР