Сакраменто Кингс се върна на победния път, постигайки обрат със

...
Сакраменто Кингс се върна на победния път, постигайки обрат със
Коментари Харесай

Везенков закован на пейката при обрат на Сакраменто

Сакраменто Кингс се върна на победния път, постигайки поврат със 117:110 при гостуването на Атланта Хоукс в мач от постоянния сезон на НБА. Александър Везенков остана запаса и не получи късмет в срещата. Въпреки недоволството на огромна част от почитателите на отбора в последните дни треньорът Майк Браун реши въобще да не разчита на българина. 

В предходните срещи 28-годишният Везенков получаваше малко игрови минути, а против Атланта не се появи на паркета и беше единствено фен. 

За момента няма информация Саша да е с травма. Резервата на поста тежко крило Трей Лайлс пък беше третият най-резултатен състезател за спечелилите в дуела с Атланта.

" Кралете " изоставаха с 18 точки на почивката, само че стигнаха до триумфа след отлични изяви на звездите им Диарън Фокс и Домантас Сабонис. Първият беше най-резултатен за Сакраменто с 31 точки и 8 битки. Сабонис се отчете с 25 точки и 8 битки.

С триумфа " кралете " прекъснаха отрицателната серия от две поредни загуби и пое глътка въздух преди срещата точно на Нова година против Мемфис Гризлис - на 1 януари от 3:00 часа българско време.

Отборът на Везенков продължава да е на петото място в Западната конференция с баланс от 18 победи и 12 загуби, колкото има и четвъртият Лос Анджелис Клипърс. Лидер е Минесота Тимбъруувс с актив от 23 триумфа и 7 провали. Атланта продължи сриването си и записа четвърто поредно проваляне. Хоукс се намират на единадесета позиция в Източната конференция с баланс 12-19.

Най-резултатен на за " кралете " бе Ди`Арън Фокс с 31 точки и 8 битки, а с " дабъл-дабъл " се регистрира Домантас Сабонис, който записа 25 точк и 8 битки.

Разширен репортаж
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР