Руските въздушно-космически сили (ВКС) унищожиха две терористични бази в . Това

...
Руските въздушно-космически сили (ВКС) унищожиха две терористични бази в .
Това
Коментари Харесай

Русия унищожила 2 терористични бази в Сирия

Руските въздушно-космически сили (ВКС) унищожиха две терористични бази в.

Това заяви на брифинг пред кореспонденти генерал-майор Юрий Попов, заместник-началник на Руския център за помиряване на воюващите страни в Сирия, представен от " Интерфакс ".

" Ударите на съветските въздушно-космически сили унищожиха две бази на бойци, които бяха напуснали зоната Ал-Танф и се криеха в труднодостъпни региони на планинската верига Ал-Амур в провинция Хомс ", сподели Попов.

Авиацията на обединението, ръководена от Съединени американски щати, продължава да лети в нарушаване на протоколите за деконфликт и в нарушаване на сирийското въздушно пространство.
 Русия унищожила 5 бази на бойци в Сирия
Русия унищожила 5 бази на бойци в Сирия

Отново уточни нарушавания на западната коалиция

" Беше регистриран един случай на нарушаване на протоколите за деконфликт от 9 декември 2019 година, обвързван с полети на безпилотни летателни апарати, които не бяха съгласувани с съветската страна, в региона на Ал-Танф бяха регистрирани девет нарушавания дневно от две двойки Изтребители F-15, двойка изтребители Typhoon и двойка щурмови самолети -10 " Тъндърболт " и аероплан за радиоразузнаване и наблюдаване MC-12W ", сподели Попов.

Припомняме, че джихадисти в Сирия и показват нарушавания на западната коалиция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР