Румина Николова става управляващ директор на рекламна агенция The Smarts.

...
Румина Николова става управляващ директор на рекламна агенция The Smarts.
Коментари Харесай

Румина Николова става управляващ директор на рекламна агенция The Smarts

Румина Николова става ръководещ шеф на рекламна организация The Smarts. На тази позиция тя ще дава отговор за цялостното оперативно управление на креативната организация. С дългогодишния си опит Румина ще спомага интензивно за осъществяване на стратегическите цели и вземането на основни решения за обслужването на клиентите, ръководството на екипите и развиването на бизнеса.

Основателите на рекламната организация Гергана Иванова и Радослав Бимбалов ще оглавят борда на шефовете на The Smarts Group и ще подкрепят развиването и на останалите организации в информационната група - Paragraph 42, IQ media, Shoot.

" Румина е с нас към този момент над 10 години - време, в което тя бе основна част от триумфите на The Smarts, изкачвайки стъпалата от акаунт управител до шеф " Връзки с клиенти ". Вярваме, че тя е индивидът, на който можем да поверим по- нататъшното развиване на креативната организация ", споделя Гергана Иванова, сътрудник в The Smarts.

" Със своята сила, креативност и хрумвания Румина се наложи като натурален водач на екипите, които ръководеше досега. Заедно със страхотните хора, които застават зад нея, това е причина за доста сполучливи планове в бъдеще ", добавя Радослав Бимбалов, сътрудник в The Smarts.

Румина Николова е експерт с над 13 години опит в областта на рекламата, с фокус върху построяването на дълготрайни взаимоотношения с клиентите. От 2012 година тя е част от екипа на The Smarts, където работи за десетки награждавани акции на едни от най-големите интернационалните и местни марки на пазара, измежду които: Mtel (A1), IKEA, UniCredit Bulbank, Ariana, BILLA, Nestle PURINA, Mall Plovdiv.

Притежава редица квалификации, свързани с ръководство на рекламни акции, създаване и използване на ефикасни информационни тактики за разнообразни сфери на бизнеса. Притежава бакалавърска степен по " Тюркология " и магистърска по " Връзки с обществеността " от СУ " Св. Климент Охридски ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР