Приютът за животни на Валерия, която спечели втория сезон на

...
Приютът за животни на Валерия, която спечели втория сезон на
Коментари Харесай

Валерия закъса за пари, ергенът Евгени не е стъпвал в приюта й 


Приютът за животни на Валерия, която завоюва втория сезон на „ Ергенът “ е в тежка финансова рецесия.

Спасителният център призна за съществени усложнения за пари, а откогато брюнетката доби национална известност, от ден на ден животни са насочвани към мястото и хората там едвам смогват да се оправят с напора от четириноги.

 „ Знаем, че вече на всички им писна от нас и всекидневните ни молби за помощ, само че последните месеци е просто някакъв ад… Всяка седмица се поемат по няколко животни, много от които не съумяваме даже да обявим… На лимита на силите си сме към този момент, не успяваме да се изплатим в клиниките, не съумяваме да намерим приемни домове и осиновители, желаеме да спрем да взимаме нови животни, само че просто е невероятно да ги подминем, тъй като всички са в тежко състояние… “, обявиха от „ Енимъл Хелп “ в Плевен.

По време на телевизионно присъединяване през вчерашния ден Валерия призна, че любимият й Евгени още не е отишъл да види приюта за животни. Оправданието на ергенката е, че най-желаният мъж през последните месеци бил доста ангажиран покрай организацията на концерта му в Пловдив.

„ Все още не живеем дружно, само че другояче сме си дружно, малко от разстояние “, повдигна част от завесата на взаимоотношенията им Валерия, оповестява hotarena.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР