Преди много, много години в Древен Египет котките са били

...
Преди много, много години в Древен Египет котките са били
Коментари Харесай

Свещените права и задължения на Нейно Величество Котката

Преди доста, доста години в Древен Египет котките са били почитани като богове. По всичко проличава, че котките очевидно и до през днешния ден помнят това. Ето какви са правата и отговорностите на животните с по девет живота:

1. Котката е длъжна да пази стопанина си от стайните растения.

2. Котката е длъжна непрекъснато да поддържа човек във форма, да го кара непрекъснато да се движи из жилището, събирайки химикали, моливи, чорапи и така нататък

3. Котката има право да държи писалката или молива със зъби, до момента в който човек се пробва да написа.

4. Котката има право да прави когато пожелае одит на хладилника, даже и в случай че човек не го желае. Ако той не желае, това значи, че той крие нещо там и затова трябва да бъде осъществено следствие. 296418_2083593495754_425992939_n 5. Котката е длъжна да следва модата. Ако в този момент на мода е DVD – системата, актуалната котка е длъжна да бъде в крайник с времето и от време на време да гледа в модерната инсталация, с цел да разбере какво се случва и за какво.

6. Котката е длъжна да ревизира на всеки час през нощта да не би под завивките на стопанина не е пропълзяла някоя змия.

7. Kотката е длъжна постоянно да се упражнява при положение, че ненадейно я поканят в някой цирк. За тази цел тя би трябвало от време на време да провежда акробатски скокове в разнообразни пространства на дома, да скача върху пердетата и полилея, както и да прави всевъзможни други паркур осъществявания. 189606_1614008196415_3570422_n 8. Котката би трябвало да припомня, че хората преди лягане рядко си мият ушите и носа, по тази причина когато индивидът тръгне да спи, котката би трябвало да „ кацне “ върху главата му и усърдно да стартира да си чисте ушите и носа.

9. Котката е длъжна да оказва помощ на стопанина при застилане на леглото, наблюдавайки деликатно да не би под чаршафите да има някакви предмети. 189588_1614009156439_2293228_n 10. Котката би трябвало да припомня на човек, че от сън спомен няма, по тази причина когато той тръгне да заспива, тя е длъжна да скача на корема му, или, още по-добре, напряко на главата му.

11. Котката е длъжна да споделя с индивида всичко, което има. Постояннo да дава част от козината си върху облеклата му или пода или пък да изхвърля половината храна от купичката си.

12. Котката е длъжна понякога да реализира мокро разчистване на дома. За това е задоволително да извади от кухненската мивка гъбата за почистване на съдовете и да я разнася из помещението, раздробявайки я на дребни късчета за по-добро разчистване. lead_large1 13. Котката би трябвало да знае какво се крие във всички кутии и чанти. И персонално да се увери до каква степен е комфортно да се разположиш в тях.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР