Правителството на Кения започна във вторник да предава 429 тела

...
Правителството на Кения започна във вторник да предава 429 тела
Коментари Харесай

Кенийски същества предават 429 тела на жертви на култ към Страшния съд на семейства: „Те са само скелети“

Правителството на Кения стартира във вторник да предава 429 тела на членове на фетиш към Страшния съд в центъра на правосъдно дело, което е шокира страната.

Ексхумираните тела от голям селски регион в крайбрежната Кения демонстрират признаци на апетит и удушаване. Лидерът на култа Пол Макензи е упрекнат, че е помолил почитателите си да умрат от апетит, с цел да се срещнат с Исус, и в този момент е изправен пред обвинявания, които включват ликвидиране.

Едно разплакано семейство получи четири тела, които бяха натоварени в катафалка от морга в Град Малинди в Индийския океан, сподели сътрудник на AFP на мястото.

разпознава телата и техните фамилии. Във вторник първите тела бяха предадени на родственици. Емоциите се надигнаха в моргата в Малинди, до момента в който фамилиите събираха близки за наново заравяне. Някои ридаеха, изумени.

Макензи и десетки негови сътрудници бяха упрекнати през февруари в изтезанията и убийството на 191 деца. Процесът стартира на 23 април. Вътрешният министър Китуре Киндик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР