ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕСДО СЛУЖИТЕЛИТЕ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИЗа мен е

...
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕСДО СЛУЖИТЕЛИТЕ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИЗа мен е
Коментари Харесай

Поздравителен адрес от областния управител Йордан Иванов по повод професионалния празник на служителите в Министерство на вътрешните работи

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ДО СЛУЖИТЕЛИТЕ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

За мен е чест да ви поздравя по случай 5 юли – Професионалния празник на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

Използвам опцията да изразя дълбокото си почитание към специалността ви и да ви благодаря за професионализма и всеотдайността в нелеката работа, на която сте избрали да се посветите.

Признателен съм за грижите, които полагате всеки ден в името на спокойствието, сигурността и здравето на нас, жителите на Република България.

Пожелавам Ви в дните, постоянно изпълнени с компликации и рискови обстановки, да продължавате да изпълнявате с религия в положителното и в законовия ред извънредно значимата си социална задача. Нека справедливостта и достойнството ви водят напред през провокациите.

Пожелавам здраве и сили на Вас и фамилиите Ви! На всички работещи в системата на Министерство на вътрешните работи искам още професионални триумфи, публично самопризнание и благополучие!

С почитание,

Йордан ИВАНОВ

Областен шеф на област Пловдив
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР