Повечето жени са се опитвали в някакъв момент от живота

...
Повечето жени са се опитвали в някакъв момент от живота
Коментари Харесай

Забравете за вода с лимон! Пийте гореща вода с масло гхи или куркума за изгаряне на мазнини

Повечето дами са се опитвали в някакъв миг от живота си да смъкват няколко непотребни кг, които ги тормозят, или да понижат подуването.

Отслабването не всеки път е най-лесната задача, само че то може да се трансформира в " детска игра ", в случай че включите в всекидневието си вода и разнообразни здравословни питиета, които усъвършенстват изгарянето на мазнините и функционалността на метаболизма.

Като за начало избягвайте питиета с високо наличие на захар и калории, като безалкохолни питиета, алкохолни питиета и сокове. А ето и четири питиета, които ще ви оказват помощ дейно да прогоните мазнините.
Гореща вода с масло гхи
Едно от главните преимущества на маслото гхи е, че то обезпечава сила и оказва помощ за поддържане на обикновено тегло. То провокира чувство за задоволеност, тъй че като го включите в диетата си, можете да контролирате калориите, които консумирате, с цел да не изпитвате мощно предпочитание да ядете.
Ябълков оцет
Много проучвания удостоверяват изгодите от ябълковия оцет за здравословно намаляване. Опитайте да разтворите 1 супена лъжица ябълков оцет в 250 мл вода и да го изпиете преди хранене.
Билков чай
Билките имат разнообразни свойства, в това число термогенеза, понижаване на апетита, детоксикация и изгаряне на мазнини. На пазара ще намерите доста налични билки, които можете да сварите и да ползвате като чай. Най-добрите разновидности за изгаряне на мазнини са: женско биле, джинджифил и зелен чай.
Вода с куркума
Куркумата е фалшификация, която се употребява от доста години в кулинарията. Доказано е, че куркуминът обезпечава голям брой изгоди за организма, в това число противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Той има детоксикиращ резултат и усъвършенства метаболитната функционалност.

Напитка с куркума:

1/4 чаена лъжичка куркума

1 чаша топла вода

сок от половин лимон

щипка канела

щипка черен пипер

1/2 чаена лъжичка мед

Смесете всички съставки и се насладете на резултатите.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР