Почина емблематичната певица Шиниъд О’Конър. Емблематичната ирландска певица Шиниъд О’Конър

...
Почина емблематичната певица Шиниъд О’Конър. Емблематичната ирландска певица Шиниъд О’Конър
Коментари Харесай

Почина емблематичната певица Шиниъд О’Конър

Почина емблематичната певица Шиниъд О’Конър. Емблематичната ирландска певица Шиниъд О’Конър умря на 56-годишна възраст, оповестява изданието Irish Tmes, представено от организация Ройтерс.

Известната изпълнителка от Дъблин издаде 10 студийни албума, а песента й Nothing Compares 2 U беше оповестена за сингъл номер едно в света през 1990 година от Billboard Music Awards.

Шиниъд О’Конър получи встъпителната премия за типичен ирландски албум на музикалните награди RTÉ Choice по-рано тази година.

Шиниъд е от семейство с упражнявано принуждение и приказва намерено за личните си психологични проблеми, като през годините намерено се бори с депресията и споделя, че неведнъж е желала да се самоубие. Разкрива, че няма другари и се усеща сама и невидима.

“Дойдохте да ме видите, до момента в който дремя. Тръгнахте си преди да се събудя и не се върнахте повече! Моля ви, за какво ми причинявате това? Имам потребност от вас. Имам потребност от вашата обич. Елате и ми обяснете какво се случи. Елате и ми кажете, че съм обичана. Сега съм извънредно самотна. Моля ви, апелирам ви, обичайте ме! Моля ви елате и ми помогнете да преодолея това ”, написа певицата в свое писмо през 2016 година, откакто беше настанена в болница.

Методи за лекуване от Дънов

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР