Пиян шофьор седна зад волана в село Голямо ВрановоБързи производства

...
Пиян шофьор седна зад волана в село Голямо ВрановоБързи производства
Коментари Харесай

Спипаха дрогиран шофьор на БМВ при проверка в Сливо поле

Пиян водач седна зад кормилото в село Голямо Враново

Бързи производства са стартирани против двама водачи, открити при полицейски инспекции да ръководят МПС с позитивни проби, единият за алкохол, а другият за опиати.

На 9 март към 09:50 часа по пътяII-21 в региона на километър 13,500 /от гр. Сливо поле към гр. Русе/, дежурен наряд при РУ-Сливо поле е спрял и направил инспекция на лек автомобил с марка " БМВ ", ръководен от 26-годишен мъж. Водачът е пробван от униформените с механически средства, като инспекцията за алкохол е дала негативен резултат, само че тази за опиати е посочила реакция за приложимост на амфетамин и метаамфетамин, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Русе.

На лидера е формиран акт по ЗДВП и му е публикуван ваучър за здравно проучване, след което е арестуван и е конвоиран да УМБАЛ " Канев " в Русе, само че там е отказал да даде проби за здравно проучване.

По случая е формирано бързо произвеждане за закононарушението.

На същата дата към 22:35 ч. в с. Голямо Враново, на кръстовище формирано от ул. " Проф. Асен Златаров " и ул. " Юндола ", екип от районно управление (на МВР) – Сливо поле е спрял и ревизирал автомобил с марка " Фолксваген ", модел " Пасат " и като лидер служителите на реда са открили 37-годишен мъж. При диалог с него чиновниците са се усъмнили, че той е използвал алкохол и последвалата инспекция с техническо средство е удостоверила подозренията им, като уредът е отчел 1,29 промила. На водача е публикуван ваучър за здравно проучване, след което е конвоиран от полицейските чиновници до болница " Канев " в Русе, където е дал кръвна проба. Химическо проучване на тестът е посочило централизация в кръвта на лидера от 1,27 промила.

По случая е формирано бързо произвеждане за закононарушението.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР