Певицата Диона, спипана с дрога зад волана преди 3 дни,

...
Певицата Диона, спипана с дрога зад волана преди 3 дни,
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Диона минава метър с дрогата, кръвната проба е подменена

Певицата Диона, хваната с дрога зад кормилото преди 3 дни, е шокиращо нападателна в медиите и никак не си взима поука от изцепката. Напротив, тя е уверена, че ще й се размине и даже пуска безумни изказвания по какъв начин използва единствено нурофен и противогрипни прахчета. Според наши източници самочувствието й е изцяло целесъобразно, тъй като Денислава, както е същинското й име, си е вързала гащите с подправена кръвна проба.

Актуалната клевета в попфолк средите гласи, че против стабилен подкуп Диона е съумяла да накара полицията и защитата в болничното заведение да си затворят очите, до момента в който кръвна проба вместо нея е дал човек от екипа й. Това е постоянно срещана процедура измежду нашите пишман баровци, а цената за сходна услуга стига до 10 000 лв..

А изказванията за прахчетата напълно не са неочаквана небивалица на певицата. Адвокатският й екип чудесно я е подучил, че нестероидните противовъзпалителни средства са измежду медикаментите, които се улавят от полевите проби. Така да вземем за пример използването на ибупрофен или нуфорен може да даде позитивен тест при тестване за марихуана, барбитурати и бензодиазепини.

Иначе Диона в действителност приема солидни количества прахчета, само че съгласно сътрудниците й напълно не става въпрос за такива, които се продават в аптеките, със или без рецепта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР