Общо 403-ма души в церемониалните зони на Лондон са се

...
Общо 403-ма души в церемониалните зони на Лондон са се
Коментари Харесай

Инфарктен инцидент на погребението на кралицата

Общо 403-ма души в церемониалните зони на Лондон са се почувствали зле
Инфарктен случай се случи по време на погребението на кралица Елизабет Втора.

Един от полицейските чиновници е примрял по време на дежурството си в английската столица Лондон тъкмо за погребението на кралицата. Припадъкът на офицера се е случил малко преди тръгването на шествието с тленните остатъци на монарха.



Наложило се е припадналият чиновник на реда да бъде изнесен на носилка, отбелязва изданието The Mirror.
За момента няма публична информация за това какво е положението на припадналия служител на реда. Според неофициални данни обаче, то не е тежко.

Това надалеч не е първият сходен случай. Припомняме, че единствено преди няколко дни един от кралските гвардейци се строполи от подиума, където пазеше ковчега на кралицата. Случката се разигра в четвъртък, предходната седмица.

Междувременно стана ясно, че до момента в който се редели на опашка, с цел да се сбогуват с кралицата през вчерашния ден, потребност от здравна помощ, са имали минимум 259 индивида.
Екипите на Спешна помощ, са били доста ангажирани и около внезапното захлаждане – нощните температури са паднали до 4 градуса.

Общо 403-ма души в церемониалните зони на Лондон са се почувствали зле, а 19 от тях се е наложило да бъдат откарани в лечебно заведение.
Източник: blitz.bg

Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР