Новото попълнение на Левски - Фабио Лима, даде първото си

...
Новото попълнение на Левски - Фабио Лима, даде първото си
Коментари Харесай

Фабио Лима: Благодаря на Господ, че съм в Левски - задължен съм да дам най-доброто

Новото попълнение на Левски - Фабио Лима, даде първото си изявление пред клубната телевизия на " сините ". В него той приказва за началните си усещания в клуба и описа по какъв начин е решил да подпише със " сините ".

" Първо желая да благодаря на Господ за опцията и шанса, който имам. Това е изключителна привилегия и съм доста благополучен, че съм тук в този огромен тим. Това са първите ми усещания. Това ме задължава, както и в Бразилия, да давам най-хубавото от себе си във футболния си живот, с цел да може дружно да имаме триумф.
 Костов даде отмора на тима, не и на Охене
Костов даде отмора на тима, не и на Охене

Той ще тренира

Роден съм в Жоао Песоа - хубав град в Бразилия. Там започнах да се занимавам с футбол. Имам огромно семейство, имам 5 братя и 1 сестра. Непрекъснато сме в връзка с тях и те се вълнуват какво се случва с мен. Наистина имам доста сплотено и положително семейство, блажен съм от Господ с това семейство. Всеки ден ми звънят, питат ме какво върша. Всичко е ново и стартирам да се приспособявам, само че тук открих много другари от своята татковина. Бях добре посрещнат и с всеки минал ден се усещам все по-добре.

Честно казано, по какъв начин стартира всичко. Аз бях задремал у дома и това бе едно от най-щастливите и хубави събуждания, когато се обади мениджърът ми и сподели, че желае да ме види и че е пристигнала оферта за мен от Левски. Наистина се оказа нещо забавно и предизвикателно за клуба. Проучих клуба, гледах много от мачовете, стадионът е цялостен, впечатли ме атмосферата и това оказа огромно въздействие за решението ми.

Нямах доста контакти с тях, това е обикновено, само че не е загадка, че имах контакт с техен сътрудник. Играл съм против Уелтън и Цунами и усещанията, които получих, се свързаха с мен. Говорих с тях преди да дойда. Казаха ми, че градът е доста прекрасен и доста спокоен, а почитателите са доста буйни и правилни на тима и го поддържат непрестанно. Това са първи другарски, контролни срещи. Те са сложни, тъй като са при започване на подготовката. Преминавайки във втория стадий на подготовката, с времето ще навлезем в темп, само че вървим в верния метод, това е пътят.

Мисля, че се оправям добре, разбирам какво желае от мен и мисля, че всичко ще се получи както би трябвало. Цунами, Уелтон, Рикариньо, Дарлан, с всички се развличам и повеждам другарски диалози. Най-голямото предизвикателство и реализирана цел беше да дойда тук. Винаги споделям и ще се опитам да дам най-хубавото от себе си, това е най-голямото предизвикателство. Няма да липсва предпочитание, воля от мен да се разпределям на терена. Искам да им кажа, че Фабио Лима към този момент е тук и давам обещание да дам най-хубавото от себе си и да им донеса доста наслада ", приключи Фабио Лима.
 Новата звезда на Левски взима по 17 000 евро на месец?
Новата звезда на Левски взима по 17 000 евро на месец?

Заплатата му е огромна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР