На уникален спектакъл се насладиха вчера зрителите на парламентарното заседание,

...
На уникален спектакъл се насладиха вчера зрителите на парламентарното заседание,
Коментари Харесай

Какво търсиш в носа си, г-н Депутат?

На неповторим театър се любуваха през вчерашния ден феновете на парламентарното съвещание, излъчено по Българска национална телевизия. В продължение на близо половин минута никому незнайният национален фаворит от ГЕРБ- Съюз на демократичните сили Андрей Рунчев заставам в кадър и си бъркаше в носа с всички вероятни пръсти, най-много междинните.

То не беше чоплене, човъркане, вадене на засъхнал секрет - същинско произведение на изкуството, а операторите и режисьорите очевидно бяха толкоз впечатлени, че оставиха Рунчев да се вихри в ефир. Разбира се сценката провокира хиляди мнения в обществените мрежи.



От по-политически ангажирани като " Сигурно търси ключа за сглобката ", до " Сигурно си е дал сополите на концесия на " Дънди Прешъс ". Очакваме скоро да се появи и порядъчно количество мемета.

Иначе Рунчев досега не сме го запомнили с нищо друго от началото на наличието му в Народното събрание. Бургаският политик, който бе шеф на общинското дружество „ Транспорт “, става за втори порден път депутат.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР