На сцената ще изкара Великден Кичка Бодурова.Ще посрещна Великден на

...
На сцената ще изкара Великден Кичка Бодурова.Ще посрещна Великден на
Коментари Харесай

Кичка Бодурова слага край на половинвековната си кариера с турне


На сцената ще изкара Великден Кичка Бодурова.
„ Ще посрещна Великден на 5 май, пеейки пред българи в Лае Вегас. Тук наброяват към 10 000 сънародници.

След това стартирам концерти и в България и ще се върна. Първата ми изява е на 3 юли в летния спектакъл във Варна. Следват Бургас, Пловдив, Русе и така нататък “, споделя певицата, която акцентира, че с това турне ще постави завършек на половинвековната си кариера. „ Много песни изпях, доста път прелетях. Но любовта към моята аудитория всяко лято е неустоима ", показа певицата.

„ Много обичам Великден! С половинката ми Еми сме с другари в село Коньово на агънце. Почивам малко, тъй като след това ме чака доста работа, която не ме плаши, а единствено може да ме радва. " Това сподели артистът Антон Радичев малко преди да седне на отрупана великденска трапеза. Той изясни, че незабавно след празниците ще се снима в нов игрален филм, в който ще влезе в ролята на някогашен пандизчия. „ В края на май ще свършат фотосите. Режисьорът Ивайло Пенчев ми предложи ролята на пандизчия в „ Рожден ден “

С неспокойствие чакам да почна да фотографирам. А преди този момент ще съм в Дупница за премиерата на театър по текстове на Чудомир “, показа именитият артист.

Друг негов сътрудник също ще изкара празниците на село. В Мирково дружно с обичаната Камелия Любен Чаталов ще се възвръща откакто няколко дни прекарал вирус . Настинка май беше, само че не пих антибиотик. Въпреки температурата си копая градинката и по този начин ми е добре “, показа Чаталов, който към този момент е боядисал яйцата.



Любовният трубадур Веселин Маринов също ще изкара фамилно празниците - с внуците, които ще заведе при майка си за която се грижат в дом. „ Мама към този момент е на 90 години. Радвам се, че съзнанието й работи и тя е добре. Скоро внуците ми Веселина и Цветелина ще навършат 4 години Мама ги е виждала и доста им се радва “, споделя артистът. В свободно си време той доста обича да играе с тях и да им споделя приказки. Слушат песните ми и имат отношение към някои от тях. “

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР