Много хора не се замислят за последствията, но се оказва,

...
Много хора не се замислят за последствията, но се оказва,
Коментари Харесай

Защо никога не трябва да чистите и перете сутрин?

Много хора не се замислят за следствията, само че се оказва, че не целесъобразно да се пере сутринта.

Кога е добре да перете? Въпросът наподобява чудноват. На доктрина можете да го вършиме когато и да е, когато пожелаете. Но предзнаменованията не са на това мнение.
Още по времето на нашите баби е било признато да не се пере заран. Вярвало се е, че това може да докара до отрицателни последствия. Ето кои са аргументите за това.

 пране и почистване

Извън равновесие

Твърди се, че сутринта е едно от най-магичните времена денем. Човекът стартира новия си ден. Това би трябвало да се случва в естетика и успокоение. Смята се, че осъществяването на домашен отговорности през първата половина на деня е нежелателно. То нарушава дзен-а и носи със себе си суетност, която е неподходяща заран.

Негативна сила

Езотериците настояват, че точно през първата половина на деня представителите на злите сили са най-активни. Те са податливи на всевъзможни трептения. А прането и почистването заран е нежелателно, тъй като може да привлечете вниманието им и да примамите злото в дома си. А това не е добре за вас.

 пране и почистване

Неприятности и проблеми

Този детайл е разследване от предходния. Ако привлечете мръсен дух, той също може да скапе живота ви. Ще зародят неприятности, ще се появят проблеми. Нещата ще стартират да се изплъзват от ръцете ви. Точно в такива обстановки счупената ваза, загубата на работа и споровете в фамилията няма да са инцидентни, а резултат от неправилните ви дейности сутринта.

 пране и почистване

Безпаричие

Нашите баби вярвали, че в случай че човек се измие сутринта, не би трябвало да чака благоденствие. Смятало се е, че това домашно обвързване измива финансовия триумф. Така парите щели да стартират да изтичат от къщата ви. Ако в действителност ли се нуждаете от тях, изчакате няколко часа до обяд и по-късно да се заемете с семейството.

Естествено, в днешния свят не всички хора имат вяра в предзнаменования и доста неща се считат за нелепости. Въпреки това всяко поверие, има своя дял в рационалността. Нашите предшественици не са се разхождали със смарт телефони в ръце, само че не са били простаци. Така че в някои от техните мъдрости към момента си коства да се вслушаме.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР