Месец май е официално тук, а ние отново се чудим

...
Месец май е официално тук, а ние отново се чудим
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през май

Месец май е публично тук, а ние още веднъж се чудим по какъв начин времето отлетя толкоз бързо, и в работа, задания и гледане на филми и сериали лятото вече ни намигва от ъгъла на съвсем преполовената година.
 Новите филми и сериали на Netflix през април, измежду които Scoop и Rebel Moon - Part Two: The Scargiver
Новите филми и сериали на Netflix през април

Очаква ни забавен месец

Както нормално, и този месец Netflix са се погрижили да не скучаем и пускат най-малко една дузина нови филми, сериали и излъчвания, с които да ни развличат. Ето и какво ни сграбчи окото за месец май.

A Man in Full

Чарли Крокър е най-големият и авторитетен сътрудник на недвижими парцели в Атланта, който обаче се изправя пред най-голямата си компликация досега - банкрута.

Оказва се, че доста хора желаят парче от компанията му и всичко, което той е съумял да реализира. За да се избави и измъкне от тази комплицирана обстановка, Чарли ще би трябвало да изиграе картите си по най-хубавия метод.

Това значи да впрегне всичките си бизнес и политически връзки и да направи по този начин, че те да го измъкнат от банкрута.

A Man in Full е в Netflix от 2 май

Beautiful Rebel

Продължаваме с едно забавно италианско предложение. В Beautiful Rebel (Sei Nell`Anima) ще проследим бурната и невероятна история на една от емблематичните рок изпълнителки в страната Джана Нанини.

Филмът ще показа фрагменти от живота на Нанини - от детските ѝ години до огромния пробив в музиката. Ще забележим непрестанния ѝ блян към ентусиазъм и смяна, който се отразява и в песните ѝ.

В ролята на Джана Нанини е младата италианска актриса Летиция Тони. И най-малко от трейлъра се вижда, че ще бъдем същински предизвикани.

Beautiful Rebel е в Netflix от 2 май

The Roast of Tom Brady

На 6 май Netflix ще излъчи онлайн роуста, в който огромният пострадал ще бъде Том Брейди, считан за един от най-великите играчи в американския футбол.

Водещ ще бъде Кевин Харт, а все още не се споделя кой тъкмо ще вземе присъединяване в осмиването на Брейди. Загатнато е, че това ще са хора от комедийните среди, спорта и развлекателната промишленост.

И най-малко обещанията са, че всички смешки ще бъдат нецензурирани, има късмет това да е добра поръчка, че нещата ще бъдат направени както би трябвало.

The Roast of Tom Brady е в Netflix от 6 май

Atlas

Завършваме месеца с може би най-силното предложение на стрийминг платформата, на което тя разпорежда най-големи очаквания за гледаемост.

И това е по този начин, тъй като в основната роля в Atlas е Дженифър Лопес. Тя ще изиграе брилянтния анализатор на данни Атлас Шепърд, която прекарва години от живота си в преследването на злобен изкуствен интелект, прочут като Харлан (Симу Луи).

При следващия опит да доближи до него тя се озовава на безлюдна планета и единственият ѝ късмет да оцелее е да направи нещо немислимо за нея - да се довери на изкуствен интелект.

Atlas е в Netflix от 24 май

През месеца може да обърнем внимание също по този начин на  Unfrosted (3 май),  Mother of The Bride (9 май),  Thank You, Next (9 май) и  Eric (30 май).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР