Мечтая си да пиша името ти в пясъка и да

...
Мечтая си да пиша името ти в пясъка и да
Коментари Харесай

Коя мома не смее да се покаже без грим пред Ергенът?

„ Мечтая си да пиша името ти в пясъка и да се изгубвам в твоите очи. И в тях да виждам блясъка на сбъднатите си фантазии “ – с тези думи най-желаният „ ерген “ на България ще насочи специфична покана към дамата, за която е подготвил прочувствен ден, цялостен с цветни и вълнуващи прекарвания. Двамата ще се впуснат в търсене на нови хоризонти, а вечерта ще приключи повече от ненадейно – с уединение в палата на Младенов, където той до този миг не е допускал никого. Докато Алек и избраницата му се носят на крилете на любовта, останалите девойки в имението ще отворят „ кутията на откровенията “.
Реклама
Те ще имат право да питат който изискат – каквото изискат. Условието на предизвикването е запитванията, които дават обещание да бъдат повече от провокативни, да бъдат анонимни, а отговорите – наложителни. Накрая дамите ще би трябвало да дефинират коя от тях е била най-искрена, а това ще стане посредством гласоподаване. Най-откровената претендентка за сърцето на Алек ще се снабди със специфичната привилегия да се разпорежда по време на вечерния коктейл и да дефинира коя, по кое време и по какъв брой време ще прекарва с него уединено.
Реклама
Вечерният коктейл ще бъде разтресен от величествен скандал след отправено обвиняване към една от участничките, че е материалистка, чиято единствена цел е да си откри състоятелен другар. Зрителите на bTV следва да станат очевидци и на неподозирани откровения от страна на дамите по време на самостоятелните им усамотения с Алек в градината на имението. Коя от тях е била жертва на душевен тормоз и за коя ревността е прекомерно мъчителна тематика, следва да разберем довечера от 20:00 ч. Вечерният коктейл ще приключи с разтърсваща „ Церемония на Розата “, в която Алек ще вземе мъчно, само че изрично решение с коя от дамите да се раздели.

Утре вечер (25 април) е време за следващата групова среща в компанията на Младенов. Наум ще приветства девойките във вила „ Роза “, където ги чака ден, изпълнен с динамичност. Те ще би трябвало да „ вдигнат темпото “, тъй като срещата им с Алек ще продължи тъкмо несъмнено време – един час. Тяхната цел ще бъде да прекарат колкото се може повече време с него поотделно, употребявайки разнообразни тактики и хитрини, с цел да привлекат вниманието му само към себе си. Предстои да станем очевидци на извънредно яростна борба за време с Алек, а тази, която успее да си открадне най-вече скъпоценни мигове уединено с него, ще го получи само и единствено за себе си в джакузи с аспект към морето.

По време на вечерния коктейл Младенов ще насочи дръзка провокация към претендентките за своето сърце с желанието си да види „ същинското лице на любовта “. Дамите ще би трябвало да смъкват грима, балните рокли и токчетата и да заблестят с естествената си и неподправена хубост. Коя от тях обаче няма да събере храброст да се покаже без макиаж и на коя Алек ще зададе въпроса: „ Защо ми отнемаш правото да те видя без грим? “, следва да стане ясно на следващия ден вечер от 20:00 ч. по bTV. В края на вечерта най-желаният „ ерген “ ще би трябвало да вземе едно от най-трудните си решения до този миг в следващата наелектризираща „ Церемония на Розата “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР