Любомир Маринов има успешна мениджърска кариера в България повече от

...
Любомир Маринов има успешна мениджърска кариера в България повече от
Коментари Харесай

IT мениджърът, който знае, че за създаването на голям бизнес е нужно качествено образование

Любомир Маринов има сполучлива мениджърска кариера в България повече от 15 години. Работи в разнообразни ИТ компании повече от 15 години. От 5 години насам е основен управител на планове в DXC Technology - горяма американска компания, която дава разнообразни услуги - от създаване и поддръжка на инфраструктура до решения, свързани със сигурността и съвещания. Управлява екип от към 25 индивида. 

DXC Technology е световен водач в даването на цялостни IT решения. Мисията на компанията е да употребява силата на технологиите, с цел да построи по-добро бъдеще за нейните клиенти, сътрудници, общности и околна среда.
 Любомир Маринов - основен управител на планове в DXC Technology
Любомир Маринов - основен управител на планове в DXC Technology

Кариера и обучение

Въпреки своя кариерен триумф, Любомир не стопира да залага на спомагателното обучение. В момента му следва довеждане докрай на магистратура (MBA) в един от най-престижните стопански университети в Европа - (WU). Мениджърът акцентира, че качественото обучение и изключително положителните бизнес магистратури оказват помощ за това човек да бъде по-успешен в кариерата си.

" Идеята ми като завърша тази магистратура е да предам новите познания и умения, които в този момент трупам в компанията и бизнеса, тъй че той да стане още по-успешен. Разбира се, ние живеем в много динамичен свят и човек в никакъв случай не знае къде ще го отведат живота и работата след времве. Защо не след няколко години да пускам и собствен личен бизнес ", споделя Любомир Маринов.

" Доброто обучение усилва опциите човек да е сполучлив в бизнеса, усилва и възможностите му да усъвършенства капацитета на компанията, в която работи. Образованието би трябвало да е полезност и човек да отделя време да учи и това да е развой за цялостен живот ".

IT портфолиото на DXC Technology обгръща по-традиционните услуги, като центрове за данни, създаване и поддръжка на мрежи, създаване на устройства и съгласуваност за работна подвижност, облачни услуги. Голям фокус има, несъмнено, върху това, всичко да се прави по последни условия от позиция на Киберсигурност, като в България е локиран и най-големият Security екип на компанията в Европа.

Българският екип подкрепя разработките за самостоятелни коли на някои от международните концерни. Освен това компанията е център за разработка на лични Insurance Software артикули, които дава на огромни застрахователи по целия свят.
 Снимка 645672
Източник:

Бизнес средата в София

ИТ мениджърът вижда бизнес средата в България и съответно в столицата като все по-добра, изключително в ИТ промишлеността. Казва, че най-важното е човек да е обкръжен с вярната група от хора и бизнес сътрудници. За момента избира да остане в България.

" Нашата среда към този момент е много мощна за всеки, който желае да се развива и за всеки човек с качества, който желае да започва лична компания. Особено в ИТ сферата опциите са доста огромни. "

Изкуственият разсъдък

AI навлиза все по-активно в бизнеса и компанията, в която Любомир Маринов работи също има от ден на ден планове, свързани с изкуствен интелект. Мениджърът вижда AI като технология, която занапред ще ни оказва помощ да бъдем по-успешни в работата си и в бизнеса, с който се занимаваме.

" Изкуственият разсъдък ще ни оказва помощ да се сътворяваме нови бизнес модели и да имаме нови благоприятни условия. "  

Колкото до обучение на стадий, в който човек към този момент сполучлив, Любомир е безапелационен, че изгодата от това е сложна - от построяването на мрежа от контакти с хора от разнообразни промишлености, до попиването на знанията и опита на преподавателите. Все неща, които са доста скъпи за триумфа на всеки бизнес.

" " се осъществя в партньорство с,,,,,,,,,,,,,
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР