Любо Киров събира фенове и приятели, за да представи видеото

...
Любо Киров събира фенове и приятели, за да представи видеото
Коментари Харесай

Любо Киров събира фенове и приятели за премиерата на видеото „Восъчен герой“ на живо

Любо Киров събира почитатели и другари, с цел да показа видеото към новата си ария „ Восъчен воин “. Премиерата ще бъде на 2 юли в границите на събитието Sofia Finest 2023*, като част от Sofia Summer Fest, Южен парк II, зад музея „ Земята и хората “. Точно в 21:00 часа всички, пристигнали на място, ще изгледат за първи път онлайн видеото, което е дело на режисьора Валери Милев. Вратите ще бъдат отворени в 20:00 часа, а входът е свободен.

„ Восъчен воин “ е безусловно друго нещо, което се случва в моята кариера. Това е съвременно рок парче, което ще изненада някои, други ще бъдат доста щастливи, че намират новия Любо Киров. Рок музиката постоянно е била в мен, само че доста малко хора знаят, че това е по този начин “, показа Любо Киров.

 Любо Киров

За първи път той изпя песента пред аудитория по време на премиите на БГ Радио тази година и реакцията на почитателите разумно докара до реализирането му като сингъл (издава „ Вирджиния Рекърдс “) с видео към него.

„ Искам да благодаря на всички, които ме направиха толкоз самоуверен да демонстрирам от ден на ден от себе си. Благодаря на моите почитатели, които са част от огромните концерти, от турнетата, с които се срещаме онлайн. Обещавам ви, че „ Восъчен воин “ ще е част от „ Турне 2023 “, добави още Любо Киров.

Големите концерти стартират с две дати в Пловдив - на 2 и 3 август в Античния спектакъл. Следват летните театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе, а в София концертите ще бъдат в две следващи вечери в зала 1 на НДК. Предстои прибавянето на още дати. На сцената с Любо Киров още веднъж ще бъдат Голямата тайфа и доста гост-изпълнители.

 Любо Киров

Ето градовете и датите от Турне 2023:
Пловдив, Античен спектакъл, 2 август (разпродаден)
Пловдив, Античен спектакъл, 3 август
Бургас, Летен спектакъл, 10 август
Варна, Летен спектакъл, 20 август
Стара Загора, Летен спектакъл, 23 август
Велико Търново, Летен спектакъл, 1 септември
Русе, Летен спектакъл, 08 септември
София, зала 1 на НДК, 8 ноември
София, зала 1 на НДК, 9 ноември 

„ Турне 2023 “ на Любо Киров е най-продаваното събитие все още в класацията на една от известните платформи за продажба на билети Eventim.
Годината стартира извънредно сполучливо за Любо Киров. Албумът му „ Целуни ме “ стана най-продаван (на физически носител) за 2023-та.
Той беше един от огромните спечелили на Годишните музикални награди на БГ Радио – със статуетки за „ БГ албум “ и „ БГ реализатор “.
В края на март Любо Киров беше почетен с премия „ Икар “ в категория „ Атракционно и театрално изкуство “ за приноса му в музикално-сценичното изкуство.
Той получи и оценката „ Златно перо “ за принос към българските просвета и изкуство.
В началото на февруари песента му „ Усеща се мощ “ беше отличена в първите Годишни награди на Националната музикална ранглиста БНР Топ 20 с най-висока оценка от селекционния екип на радиото. Той беше и измежду артистите с открояващи се достижения и блестящо наличие в музикалния живот през 2022, включващи албума " Целуни ме ", впечатляващия едноименен концерт в зала " Арена Армеец ", както и националното музикално турне.
Поредна година той още веднъж е в класацията на влиятелното списание Forbes „ Топ 70 на българските звезди “, което го сложи на най-предно място, като музикален реализатор.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР