Лионел Меси бе луд от радост, след като Аржентина се

...
Лионел Меси бе луд от радост, след като Аржентина се
Коментари Харесай

Рекордьорът Меси: Ще се раздадем на финала и ще го спечелим

Лионел Меси бе вманиачен от наслада, откакто Аржентина се класира на финала на Световното състезание. " Гаучосите " победиха Хърватия с 3:0, а капитанът им се отличи с гол и асистенция.

Меси изравни върха на Лотар Матеус за мачове на Световни шампионати. Капитанът на Аржентина към този момент има 25 участия, откакто стартира титуляр в полуфиналната среща с Хърватия на Мондиал 2022 в Катар. 

35-годишният футболист е най-хубавият голмайстор на Аржентина в конкуренцията с 10 гола и е на една асистенция от равнене на върха на Диего Марадона от осем на шампионати за Световно състезание, който датира от 1966 година. 

Той означи и асистира за гол в три разнообразни мача от даден Мондиал, в това число два на този шампионат (срещу Мексико и Нидерландия). От 1966 година никой състезател не е правил това в четири обособени срещи. 

" Поискахме от хората да ни повярват, тъй като знаехме на какво сме способни. Този тим е вманиачен. Направихме го. Чака ни още един край. Аржентина още веднъж е на край на Световното. Ще се раздадем до дъно във финала, с цел да спечелим купата ", бяха първите думи на Меси след дуела.

" Всичко, което преживяхме, беше необикновено. Ще играем в последния мач, както желаеме. Много неща минаха през главата ми. Развълнуван съм да видя това. Наслаждаваме се от началото на Световното. Бяхме уверени, че този тим може да се оправи и го направихме ", добави той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР