Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на обвиненията на властта

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на обвиненията на властта
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов отговори на обвиненията за Барселона: Правят някакви внушения, за да ни извадят от равновесие - като няма хляб, трябва им зрелище

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на обвиняванията на властта и следващите внушения, които държавното управление направи за негова къща в Барселона.

" Честит празник

" Снимал съм се доста пъти в Испания ", разяснява Борисов във връзка обвиняванията на Кирил Петков.

Той напомни всички министър председатели на Испания, с които се е срещнал.

" Засекретиха енергийната комисия, а там за секунда са източвани милиони. Скриха компаниите, а зад тези компании стоят министри, зам.-министри. Едно време са казвали, че като няма самун, би трябвало им представление. И напомнят някакъв скандал, в който ме забъркват ", възмути се водачът на ГЕРБ.

Нито съм имал къща в Барселона, нито парцел, нито ще имам. Живея в Банкя, там, където съм се родил и там, където носеха ковчези ", сподели той.

" Сметките за електрическа енергия не престават да са високи макар обезщетенията. Мрат по 100 души дневно, а те се хвалят, че се справили с коронавирус рецесията. Месеци наред нямаме План за възобновяване, нямаме бюджет в средата на февруари, още преди да са го създали, към този момент приказват за актуализация ", показа някогашният министър председател

Нито съм имал, нямам и няма да имам. Внушенията, които вършат, че имало фотография в Испания ", повтори той.

По думите му за следващ път се вършат внушения.

" Искам да припомня за стотиците " подслушвания " - оказа се, че няма и това е неистина. После ядох хора, те са си живи и здрави. Всичко това отпътува и би трябвало нещо ново да се изкара ", недоволства Борисов.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО В ПИК TV!



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР