Личният си живот Лора Крумова прави всичко възможно да не

...
Личният си живот Лора Крумова прави всичко възможно да не
Коментари Харесай

Лора Крумова показа сина си, няма да повярвате как изглежда СНИМКА

Личният си живот Лора Крумова прави всичко допустимо да не прави публично притежание по образеца на редица свои сътрудници в малкия екран.

Въпреки това обаче, понякога излиза по някой и различен любопитен факт от всекидневието й, когато не е на екран. Тв водещата, която роди преди 9 години, е доста горда със сина си Явор, който сподели неотдавна в обществените мрежи.

Момченцето към този момент е възпитаник в София, а от фотоса, споделен с почитателите й в мрежата, е повече от видно, че малчуганът е одрал кожата на известната си майка, само че пък по манталитет наподобява изцяло на баща си Сотир, който е преподавател по сърф. Неслучайно и Явор е яхнал точно сърф на фрагмента – и май това е научил първо, преди още да се научи да приказва.

Известно е, че бащата на Явор и един от най-хубавите инструктори по водни спортове в България и собственик на школа по сърф, която се намира в къмпинг Градина около Созопол. Именно там семейството прекарва и цялото си лято, а зимата Сотир е преподавател по ски на курорта Боровец.

Лора и Сотир се познават и са дружно от 2009 година и имат две деца, само че към момента не са вдигнали мечтаната от журналистката женитба. Преди време тя призна през смях в ефир, че при една фамилна свада с щерка си – 3-годишната Мина ядосано й се сопнала, че татко й ще я махне, тъй като не му е брачна половинка./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР