Когато предстои първа среща, жените винаги сме напрегнати. Сменяме визия

...
Когато предстои първа среща, жените винаги сме напрегнати. Сменяме визия
Коментари Харесай

13 неща, които мъжете искат да знаете за първата среща

Когато следва първа среща, дамите постоянно сме напрегнати. Сменяме визия след визия, до момента в който не изберем тази, с която ще го впечатлим същински. След това планираме по какъв начин ще премине вечерта – мястото, на което ще се забележим, какво ще си поръчаме, по какъв начин да стартираме диалога, желаеме ли да вършим секс или не и т. н.

На първа среща не са изключени гафове, които могат да провалят шанса да забележим обекта на нашите стремежи още веднъж. Ние дамите бихме желали да проникнем в мислите на господата, с цел да знаем и какъв да бъде идващият ни ход.

Това няма по какъв начин да стане, само че ето 13 неща, които биха желали дамите да знаят за първите срещи.
свързани новини7980на 09.11.202111996на 15.09.2019
1. Той е нервозен и то доста!

2. В петте минути преди да се появите, той не стопира да мисли дали наподобява задоволително добре, с цел да ви впечатли.

3. Ако в първите минути дамата го е впечатлила с визия, идващото което ще си намерения за нея е дали прави прекрасен секс.

4. Ако не възнамерявате да вършиме секс с него същата вечер, не му подавайте неправилни сигнали.

5. Той в действителност ще се опита да ви забавлява и чака да се смеете на шегите му, даже и да не ви се костват смешни. Просто харесват дами с възприятие за комизъм.

6. Жената, която приказва прекомерно доста за себе си и не се интересува от отсрещната страна, няма късмет за втора среща.

7. Той ще хареса, в случай че косите ви са пуснати и знаете по какъв начин да ги отмятате. намират това нещо за секси, само че внимавайте, тъй като играта с косата може да бъде подвеждаща за вашите планове след вечерята.

8. На първа среща избират дамите да бъдат по-естествени, с по-малко грим, само че несъмнено привлекателни и прелестно ухаещи.

9. Ако имате малко коремче, той най-вероятно няма да забележи. не е времето, когато би трябвало да говорите за вашата диета, какъв брой не харесвате тялото си или че спазвате непоколебим хранителен режим, пропускайки да си поръчате нещо за ядене. Това ще го накара да се почувства неловко и може да не получите късмет за втора среща.

10. ненавиждат, когато дамите организират дълги диалози по мобилния си телефон. Помислете единствено по какъв начин вие бихте се почувствали, в случай че той беседва няколко пъти по телефона за времето, в което сте решили да се опознаете.

11. Последното нещо, което един мъж желае да чуе на първа среща е какъв брой ще го хареса фамилията ви или бъдещи проекти за вас като двойка.

12. На първа среща той не би желал да чуе детайлности за някогашния ви. Достатъчно му е да знае, че сте завършили връзката, най-малко на този стадий тази информация му е нужна.

13. Не си мислете, че единствено вие го анализирате, той също не стопира да следи вашите мимики, жестове, усмивката ви, страстите, които излъчвате.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР