Кметът на Добрич Йордан Йорданов в присъствието на изпълнителния директор

...
Кметът на Добрич Йордан Йорданов в присъствието на изпълнителния директор
Коментари Харесай

Община град Добрич дари на Многопрофилната болница за активно лечение двойностенен инкубатор и реанимационна маса за отделението по Неонатология

Кметът на Добрич Йордан Йорданов в наличието на изпълнителния шеф на МБАЛ – Добрич доктор Георги Желязков, на ръководителя на здравната комисия към Общинския съвет доктор Петев, на началника на Отделението по Неонаталогия доктор Тихонова и на доктор Хасан Ефраимов подари профилирана инсталация за отделението по Неонатология, закупена със средства от общинския бюджет.

Апаратурата е на международно равнище и няма аналог в България, разяснява доктор Желязков, който благодари на кмета Йорданов за направеното подаяние и за положителното партньорство. Кметът от своя страна изрази готовността на Община Добрич да продължи да си сътрудничи и да подкрепя регионалното лечебно заведение за ефикасна болнична помощ. Той благодари на целия екип на Отделението по Неонатология за всеотдайните грижи и професионализма в името на най – скъпото – децата.

Апаратурата съставлява Двойностен натоварен развъдник и реанимационна маса, комбинирани в един уред, модел Dual Incu i, произвеждане на компания ATOM Medical Corporation / Япония. Средствата в размер на 49 998,00 лева се обезпечават от общинския бюджет. С дарението правото на благосъстоятелност върху горепосочената инсталация, се трансферира в цялостен размер на Многопрофилната болница.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР