Кирил Тодоров е втори в категорията Индивидуални награди по региони“

...
Кирил Тодоров е втори в категорията Индивидуални награди по региони“
Коментари Харесай

Русенец спечели награда на церемонията „Логопед на годината“

Кирил Тодоров е втори в категорията „ Индивидуални награди по райони “ за Северен централен регион

Русенският логопед Кирил Тодоров завоюва второ място в първите годишни награди „ Логопед на годината “, проведени от Логопедия.БГ. Регламентът предвиждаше да бъдат връчени девет самостоятелни награди по райони, премия за организация, както и специфичната премия „ Логопед на годината “ за изключителни достижения, написа.

Кирил Тодоров е втори в категорията „ Индивидуални награди по райони “ за Северен централен регион, който обгръща областите Русе, Разград, Велико Търново, Габрово и Силистра. Номинацията му бе издигната от признателни клиенти, на които е оказал помощ с работата си. А задачата на премиите бе тъкмо такава – да бъдат отражение и самопризнание за положения труд, себеотдаване и развиване на логопедите като експерти, както и на приноса им в развиването на специалността. Отличията бяха връчени на специфична връчени на специфична гала в София.

Русенецът Кирил Тодоров е приключил бакалавър компетентност „ Социална педагогика “ и магистър специалности „ Педагогика на деца със специфични просветителни потребности “ и „ Диагностика и промяна на отзивчивите нарушавания “. Има присъдена III ПКС по специфична педагогика от ДИКПО – гр. Варна. Притежава 9-годишен опит в ресурсното подкрепяне и рехабилитацията на отзивчивите нарушавания на деца в предучилищна и учебна възраст. Действащ ресурсен преподавател. Работил по два плана на Община Русе в обществената сфера. Участвал е в над 15 надграждащи образования и следдипломни квалификации.

През 2019г. основава „ Европейски Съюз ПИ Европейски Съюз ТЕРАПИ “, където работи с деца и възрастни. Участвал е в над 15 надграждащи образования и следдипломни квалификации.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР