Катар подчерта, че няма да приеме да стане инструмент за

...
Катар подчерта, че няма да приеме да стане инструмент за
Коментари Харесай

Катар се ангажира с ролята на честен посредник между Израел и Хамас: Дипломатически източници

Катар акцентира, че няма да одобри да стане инструмент за напън върху която и да е страна и че се ангажира да резервира ролята си на почтен медиатор в своето ходатайство сред Хамас и Израел, споделиха дипломатически източници пред Ал Джазира на арабски.

Източниците показаха в неделя, че Катар удостоверява, че не се постанова на страните и не може да предприеме каквото и да е ходатайство, в случай че не бъде помолен за това, и това включва настоящото ходатайство сред Хамас и Израел.

Източниците споделиха, че Катар няма да разреши интервенция от никоя страна, която би засегнала честността на неговата роля.

Дипломатическите източници споделиха, че посредничеството на Катар е обезпокоило избрани страни, които са работили, с цел да го подлагат на критика и нападат, да го оказват напън да се трансформира от почтен медиатор в инструмент за практикуване на напън върху страна, нещо, което Катар не е правил в предишното, сполучливи медиации, както интернационалните, по този начин и районни, в това число палест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР