Любимците на публиката Петър и Галена отпаднаха от “Един за

...
Любимците на публиката Петър и Галена отпаднаха от “Един за
Коментари Харесай

Фаворитите Петър и Галена напуснаха “Един за друг”

Любимците на публиката Петър и Галена отпаднаха от “Един за различен ” на крачка от огромния край на сантименталната конкуренция. Те срещнаха огромни компликации и не съумяха да завършат своето второ полуфинално тестване, което ги остави на четвърто място в крайното класиране. Напред към решаващите провокации в надпреварата не престават симпатичните перничани Михаела и Венцислав, инфлуенсърката София и брачният партньор ѝ Тихомир, както и младите адвокати Йордан и Елизабет.

Втората полуфинална игра подложи на тест издръжливостта, ловкостта, и волята на влюбените двойки. Те бяха издигнати на платформа, извисяваща се на 15 метра височина. Всички участници трябваше да конструират въжен мост, употребявайки своята логическа мисъл и хладнокръвие. Най-бързо със задачата се оправи фамилията на София и Тихомир от Харманли, които приключиха трасето за малко над 36 минути и прибавиха нови 5000 лева към своя фамилен бюджет. На второ място, след поредност от премеждия, приключиха перничаните Михаела и Венцислав. Една от най-добре представящите се двойки през последните няколко седмици, Йордан и Елизабет, приключиха трети, оформяйки топ 3 на финалистите, които ще се борят за огромната победа на следващия ден вечер. 

Въпреки огромните старания и предпочитание за победа, постоянно усмихнатите Петър и Галена не съумяха да се оправят и с второто си предизвикателство тази седмица и напуснаха най-позитивното любовно риалити.

Първото извънредно изявление на Галена и Петър може да видите в подкаста “Един без различен ”, където ще опишат за своето сантиментално премеждие във Вилата на любовта, за извънредно необикновеното си запознанство, за обединенията в любовното имение, какво не им доближи да се класират на огромния край и коя двойка заслужава най-вече да грабне успеха. Гледайте епизода в,  и. Утре заран следва и първото телевизионно изявление на влюбената двойка в предаването “Събуди се ”.

Коя двойка ще грабне успеха? Не пропускайте огромния край на “Един за различен ” на следващия ден вечер, 19 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР