Кандидатът за президент на САЩ на републиканците Доналд , че

...
Кандидатът за президент на САЩ на републиканците Доналд , че
Коментари Харесай

Тръмп обвини Байдън в авторитарно управление на администрацията

Кандидатът за президент на Съединени американски щати на републиканците Доналд, че ръководи " администрация като Гестапо ", оповестява " Ройтерс ".

Той е направил изказването в частно послание на дарителско леговище в събота вечерта в неговия курорт Мар-а-Лаго в Палм Бийч, щата Флорида. В него той нападна и прокурорите, занимаващи се с наказателните каузи против него, макар че

Записът от събитието е бил чут от американски медии. 

Припомня се, че Тръмп също провокира обвинявания във фашизъм от групи за цивилен права и други критици.
 Тръмп: Париж и Лондон са неразпознаваеми!
Тръмп: Париж и Лондон са неразпознаваеми!

Кандидатът за президент споделя, че европейските столици са " отворили вратите си за джихада "

Коментарите пристигнаха, откакто Тръмп повтори недоволството си, че множеството обвинявания против него са политически стимулирани. Той преди малко завърши 11-дневен развой в Ню Йорк за подправяне на документи за укриване на заплащане от 130 000 $, направено на порнозвезда.

" Тези хора ръководят администрация като Гестапо, сподели Тръмп съгласно аудиозапис, чут от New York Times и Washington Post. Това е единственото нещо, което имат. Това е единственият метод, по който ще завоюват, съгласно тях, и това в действителност ги убива. Но това не ме тормози. "

Кампанията на Тръмп не отговори на искане за коментар.

Тръмп направи серия от провокаторски и расистки изказвания по време на предизборната си акция, употребявайки насилствени изображения, с цел да подлага на критика имигранти и съперници. Той предизвести за принуждение, в случай че не завоюва изборите през 2024 година,

През ноември Байдън атакува Тръмп за потреблението на думата " паразит " за обозначаване на политическите му врагове, като сподели, че тя повтаря езика на нацистка Германия. Също предходната година Тръмп сподели, че имигрантите, които са влезнали незаконно в страната, " тровят кръвта на страната ни ".
 Съд в Ню Йорк санкции Тръмп 9000 $ за нарушение на процесуалната загадка
Съд в Ню Йорк санкции Тръмп 9000 $ за нарушение на процесуалната загадка

Той също подреди на Тръмп да отстрани изказванията от своя акаунт в Truth Social и уеб страницата на акцията си.

Кампанията на Байдън съобщи, че мненията акцентират гнева и желанието на републиканския претендент за възмездие.

" Тръмп още веднъж прави обидни мнения за Холокоста, като в същото време нападна органите на реда, възхвалява политическото принуждение и заплашва нашата народна власт ", сподели представителят Джеймс Сингър в изказване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР