Камили бяха изгонени от конкурс за красота в Саудитска Арабия,

...
Камили бяха изгонени от конкурс за красота в Саудитска Арабия,
Коментари Харесай

Изгониха камили от конкурс за красота заради ботокс и фейслифт

Камили бяха изгонени от конкурс за хубост в Саудитска Арабия, откакто беше открито, че са минали през фейслифт и ботокс. Странните участници са състезатели в годишен конкурс с многомилионна премия. Събитието е част от фестивала на камилите на крал Абдулазиз.

Журито на състезанието в Саудитска Арабия е провело прецизно следствие против камилите, за които е било потвърдено, че са инжектирани с ботокс. Дисквалифицираните участнички са над 40.

Едномесечното събитие се организира в пустинята североизточно от саудитската столица Рияд. На него вземат участие и животновъди, особено отглеждащи камили, а премията е над 66 милиона $.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Фермерите в Швейцария могат единствено да мечтаят за цена от 14 шв...

Съдиите дефинират спечелилия въз основа на формата на главата, шията, гърбицата, и походката на животното. Въпреки това, ботоксът, фейслифтингът и други козметични процедури за разкрасяване, са неразрешени.

В последните години управляващите ускоряват контрола против изкуственото разкрасяване на камилите.

Благодарение на „ профилирана и напреднала “ технология, чиновници са открили, че животновъдите са разтягали устните и носовете на камилите, употребявали са хормони за подсилване на мускулите, инжектирали са главите и устните им с ботокс, инжектирали и филъри за по-естествен юношески тип.

Развъждането на камили е промишленост за милиони долари и сходни събития се организират в целия район.

През 2018 година 12 състезатели бяха дисквалифицирани, тъй като бе потвърдено, че притежателите им са инжектирали ботокс на животните.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР