Извършват се и основен ремонт на улици - със смяна

...
Извършват се и основен ремонт на улици - със смяна
Коментари Харесай

Царево сбъдва мечтата си за модерен Медицински център – приоритет номер 1 на Общината

Извършват се и главен ремонт на улици - със промяна на тръбопровод, нови тротоарни настилки и асфалт

Довършването на постройката за Медицинския център в Царево е водещ за общината приоритет в Бюджет 2024. Това сподели кметът Марин Киров, който през днешния ден инспектира строителните действия, които ще трансфорат остарялата занемарена постройка в съвременно лечебно заведение. Заедно с него бе и шефът на Медицинския център доктор Николай Гавраилов. 

В момента текат довършителните работи по първия контракт, който е за главен ремонт. Предстои оповестяване на социална поръчка за останалите действия, които включват саниране, съоръжение и паркинг. 

Предвидени са кабинети за всички общопрактикуващи лекари, стоматологични кабинети, рентген, лаборатория, кабинет за неотложна помощ, кардиолог, невролог, хирург и други

Кметът Марин Киров посети още обекти, които сега се осъществят. Става въпрос за ремонт на ул. „ Грънчар “. Предстои още през тази седмица да започват дейностите и на ул. „ Дълга поляна “ и ул. „ Зеленика “.

“Поехме ангажимент да обърнем внимание и на периферните елементи на гр. Царево и обитаемоте места от общината. Затова поетапно и планувано се подменя тръбопровод и се ремонтират улици и тротоарни настилки ”, сподели градоначалникът.

Ул. „ Папия “ ще бъде ремонтирана след идната замяна на водопровода.

След приемането на Бюджет 2024 ще стартира и поетапно асфалтиране в други елементи на града и общината, увери Марин Киров. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР