Истински цирк се разигра рано сутринта в ефир, след като

...
Истински цирк се разигра рано сутринта в ефир, след като
Коментари Харесай

Страшен скандал в ефир между Джамбазки и Хекимян,

Истински цирк се разигра рано сутринта в ефир, откакто Антон Хекимян включи Ангел Джамбазки в студиото, с цел да отговори на въпроса дали той е хвърлял бомбички по протестиращи от постройката на Вътрешна македонска революционна организация.

Политикът, който е като доброволец в Ковид отделението на ВМА, не пожела да отговори на въпросите на водещия и сред тях се разигра грозна сцена на заяждане и професионално доказване. "

"Не е ли най-важното кой троши? Ако дойдат пред вашия дом и стартират да трошат - какво ще извършите! Те пристигнаха първи, ние бяхме нападнати и се отбранявахме. Ако тези хора бяха нахлули вътре щеше да се стигне до физическа разпра. Кое е по-добре? Да използваш пожарния маркуч и да ги спреш или да се биеш с тях по етажите ", оправда постъпката си Джамбазки.

Хекимян предизвика Ангел Джамбазки като го пита дали в постройката на Вътрешна македонска революционна организация има и други рискови оръжия.

"Аз съм индивидът, който взе решение да отбрани нашата благосъстоятелност. Защо ми задавате въпроси вид Наталия Кобилкина ", попита Джамбазки водещия.

"Явно на вас Кобилкина ви е през очите тази заран ", отвърна го Хекимян.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР