Интересен политически шахмат предстои да наблюдаваме през следващите месеци. Днес

...
Интересен политически шахмат предстои да наблюдаваме през следващите месеци. Днес
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Оп-пааа! Президентството показва жълт картон на правителството! Менторите се превръщат в пала̀чи

Интересен политически шахмат следва да следим през идващите месеци. Днес вицето на Радев - Илияна Йотова насочи пред Българска национална телевизия недвусмислено предизвестие към кабинета: " Нямат 100 шанса, имат 100 дни. Ако ли не, тази коалиция ще си замине и ще вървим на нови избори ".

Ето по какъв начин журналистката Соня Колтуклиева предвижда развоя на връзките сред " Дондуков " 1 и " Дондуков " 2:

ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ПОКАЗА ЖЪЛТ КАРТОН НА ПРАВИТЕЛСТВОТО! НАЕСЕН - НОВИ ИЗБОРИ ЛИ?

Илияна Йотова, вицепрезидент, за на Кирил Петков: “Нямат 100 шанса, имат 100 дни, в случай че ли не, тази коалиция ще си замине и ще вървим на нови избори. Трябва положителните решения да бъдат взети час по-скоро както във вътрешнополитически проект, по този начин и във външнополитически.”(БНТ)
свързани новини117566преди 11 часа92790преди 19 часа
Оп-пааа! демонстрира жълт картон на държавното управление.

Значи, президентът и вицепрезидентът се изживяват като първи център на властта в страната - безусловно явно е. Треньорите се преквалифицират в съдии. Менторите се трансформират в пала̀чи.
Румен Радев и Илияна Йотов ще следят през “Ларгото” какво се случва насреща до 13 март. Ако не им харесва, ще излезнат на площада с вдигнати юмруци и ще изкрещят: “Измамници, вън!”

Ще свикат на площада недоволни жители и футболни агитки, Мая Манолова, Татяна Дончева, Велислав Минеков на разположение със Светослав Трайков ще сграбчен микрофоните, ще се появи палатка с надпис: “Харвард ни убива!”…От Дубай ще долетят апели за мощна поддръжка на Фигуранта. ще подаде оставка, Кики и Линда ще се върнат в Канада…

Президентът Радев ще назначи ново служебно държавно управление - първото за 2022 година. Само от хора, които в никакъв случай не са живели в чужбина и не знаят какво е това Harvard, не са от семейство Лорер, употребяват глутенови торти, не са обичани сладкишчета на “просто Киро” и не са калинки-малинки.

Като се върнат от морета и океани “сите Българе заедно”, омаломощени и отвратени от “последните 12 ужасни години”, без да броим последната 1 добра година, ще се подредят пред машините, в случай че Корнелия не е съумяла да издейства малко хартиени бюлетини, и ще обезпечат изборна победа на следващото ново политическо ГМО.

На Николай Копринков (дясната ръка на президента Радев) може и да му е доста мъчно да успее с новия план “няма ляво-няма дясно”, само че някак ще се оправи да събере пѐкани специалисти, няма да му е за първи път.

В България нищо не се е трансформирало, господин президент. Само се върти в кръг. В обаян кръг.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР