Има един вид, познат по нашите ширини под научното име

...
Има един вид, познат по нашите ширини под научното име
Коментари Харесай

Кратка характеристика на селския бек

Има един тип, прочут по нашите ширини под научното име „ селски бек “. Всички сме го виждали, а някои от нас даже са опитвали да влязат в контакт с него, само че заради ограничения за сигурност, са се отказвали в точния момент.

По публични данни, този тип човекоподобни са извънредно устойчиви и устоят даже на радиация. Учените настояват, че типът е на път да изчезне, тъй като е записана засилената му миграция към Испания и Португалия преди към 7-8 години. Но ние сме много скептично настроени към това изказване, тъй като сме чували, че селският бек се сношава с голям брой женски и не употребява защитни ограничения. Което от своя страна води до бързото разгръщане на типа.

Какви са главните характерности на този естествен феномен и по кои отличителни белези ще го разпознаете?

Четете и ще разберете!

Селският бек признава един тип обувки – чехлите. Не подвластно дали се намира на плажа, на бензиностанцията или в бара, той постоянно предизвестява идването си с едно отмерено и благозвучно шляп-шляп-шляп…

Носи тъмните очила и в най-дъждовното време, които наложително са с бъбрековидна форма и огледални стъкла.

През деня залага на потниците, а вечер – на риза с вдигната яка. Каквото и да е облякъл обаче, ще го разпознаете по големите надписи Armani, Gucci, D&G или Cavalli. Запомнете, селският бек, разпознава единствено тези 4 марки. Останалите го объркват.

Ако инцидентно работите в магазин за облекла и попаднете на подобен образец, постоянно, безусловно постоянно му предлагайте облекла с най-малко 2 размера по-малък от неговия. Повярвайте, ще си спестите доста главоболия!

В диалог със селски бек, ще го разпознаете и по присъщото за този тип тиктакане, което се получава при триенето на езика със зъбите, най-вероятно в опити да се извади заклещена люспа от домат или семка.

Най-силно селският бек се откроява в дискотеката. Той е гръмък, мирише на странна комбинация от сапун Фа, секрет, мента и тоалетна вода Mediterraneo на Antonio Banderas. Танците му се състоят от комплицирана композиция на наведена глава, високо вдигнати ръце, мощно цъкане с пръсти и от време на време пърпорене.

Препоръчително е да не влизате във устен, а още по-малко в съкровен контакт с представител на този тип. Най-малкото, тъй като простотията му е толкоз мощно радиоактивна, че може да ви болести на секундата!

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР