Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите

...
Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите
Коментари Харесай

Фънки призна за страшна болест

Хилда Казасян напряко изтръпна по време на шоуто от думите му

Последният лайф на „ Като две капки вода “ бе много вихрен и непредвидим. Реакциите от него ще отекват до финала на 13 май в „ Арена Армеец “. Журито Фънки изрече нещо, което втрещи и другите участници, и публиката.

След осъществяването на Христина Лоизу, Рачков и Геро се пошегуваха с Фънки, че евентуално добре схваща ситуацията на Християна, която танцуваше на сцената с огромен стомах, тъй като самият той е с подобен. В този миг обаче, Фънки прониза с ответната си реакция: " Защото имам рак, по тази причина имам подобен стомах! ", съобщи рокаджията, а малко по-късно, откакто видя всеобщото учудване, добави, че е приложил малко черен комизъм.

Говори се, че това е последният сезон на Фънки в „ Като две капки вода “. Той от дълго време е бодил в очите на феновете, само че в този момент влезе в полезрението и на продуцента Магърдич Халваджиян, който е гневен от една от последните изцепки на закръгления член на журито. Най-добрият другар на артиста Константин си разреши в ефир да направи шокиращи мнения, които уронват престижа на предаването.

С това той много е ядосал продуцента, а и част от екипа и участниците.

„ Аман от това травеститско шоу “- напряко втрещи жури и аудитория.

Източник: blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР