Голямата и пламенна любов между Григор Димитров и Мадалина Геня

...
Голямата и пламенна любов между Григор Димитров и Мадалина Геня
Коментари Харесай

Григор и Мадалина се разделиха 


Голямата и пламенна обич сред Григор Димитров и Мадалина Геня май, май към този момент е в предишното. Най-добрият български тенисист и сексапилната румънка са се разделили, оповестиха пред „ България Днес “ следящи изкъсо живота на хасковлията.

Причината за краха на връзката им не е ясна. Знае се, че е настъпил неотдавна. Драмата се е разиграла след визитата на двамата на кинофестивала във Венеция, където изглеждаха все по този начин влюбени. Затова и информацията за раздялата им е шокираща.

Григор и актрисата към този момент не се следват в обществените мрежи. Те са „ скъсали “ връзките онлайн в последните дни. Освен това Мадалина е спряла да харесва и профилите на двойка, с която постоянно се забавляваха дружно. Геня постоянно споделяше сторита с тях преди. От щаба на Димитров и околните му единственият, който към момента следва румънката, е треньорът Джейми Делгадо.

В последно време Геня може да бъде видяна в обкръжението единствено на дъщеричката си Шарлот и своя брат. Затрупана е и с задължения – рекламни фотосесии и нов филм. Григор от своя страна е в Азия, където сега взе участие на шампионата от сериите „ Мастърс “ в Шанхай. Дали кариерите им са причина за раздялата и може ли да си дадат втори късмет, следва да разберем.

Димитров и Мадалина започнаха връзката си преди няколко месеца. Това стана след края на връзките на Гришо с Лолита Османова. По прочут метод Григор промотира новата жена до себе си, като Мадалина се появи в ложата му на шампионата в Мадрид. На рождения му ден двамата демонстрираха недвусмислено възприятията си с гореща фотосесия. Снимките бяха качени от румънката в инстаграм, само че няколко часа по-късно бяха изтрити. Това не попречи да обиколят медиите по света. Геня бе неразделно до тенесиста на множеството от шампионатите в Америка в средата на лятото. Оттогава не е участвала на нито един.

Липсата на Мадалина на US Open породи доста въпроси какво се случва, само че скоро по-късно двамата изгряха дружно във Венеция. Какво е станало по-късно и има ли път обратно, следва да разберем.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР