Голяма част от феновете на предаването за разрешаване на битови

...
Голяма част от феновете на предаването за разрешаване на битови
Коментари Харесай

Връща ли се Нана като водеща на „Съдебен спор“?

Голяма част от почитателите на предаването за разрешаване на битови проблеми – „ Съдебен спор “ се питат дали Нана Гладуиш се завръща в ефир, откакто в събота, тя бе посетител в епизод №1000. Покрай гостуването й потегли мълвата, че русокоската ще се завърне в Нова тв.

 

Нана споделя, че е очаквала завръщането в студиото да й е доста по-трудно и че ще преживее вътрешна драма и катарзис, само че приела откровено, че е предала щафетата на Ромина. Тя акцентира, че има щастието да не е изгонена и заради тази причина завръщането в студиото й донесло голямо наслаждение. За 13-те години в предаването й липсват хората, с които е построила взаимоотношения, а и прекарването е извънредно.

 

Както е известно сега Нана живее със фамилията си в Съединени американски щати по гледище на брачна половинка й. Тв водещата признава, че животът й минал като на лента и си спомня за един от известните репортажи на Жоро Игнатов преди години за тъщата на „ младия меринджей “.

 

За никого не е загадка, че русокоската се сбогува със феновете и екипа на предаването със сълзи на очи през ноември м.г. и призна, че след всичко претърпяно има потребност да поеме в друга посока и да си даде време, само че това се оказал един от най-тежките избори, които е правила. Тя не пропусна да благодари на малкия екран за разбирането, отношението и поддръжката на прелестните й сътрудници. Благодари и на феновете, че плакали и се смели дружно с нея.

 

Предаването от няколко месеца насам се води от футболната брачна половинка Ромина Тасевска, а мненията на феновете за оправянето й като водеща, са спорни, само че доминират отрицателните. Запознати от кухнята на предаването разкриват, че от Нова тв, са отправили оферта на Нана да се завърне в ефир и са в очакване на отговора й. В случай, че откаже, ще се търси ново лице за Съдебен спор, защото откогато Ромина е водеща, рейтингът е понижен с една трета.

Инфо: Уикенд  

Тагове: Нана Гладуиш Ромина Тасевска „ Съдебен спор “ Жоро Игнатов Нова тв
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР