Георги Хамамджиев е кинезитерапевт и поводът за гостуването му са

...
Георги Хамамджиев е кинезитерапевт и поводът за гостуването му са
Коментари Харесай

Кинезитерапевт: Купувайте обувки с тънка подметка!

Георги Хамамджиев е кинезитерапевт и мотивът за гостуването му са гръбначните изкривявания при децата, по какъв начин да се открият в точния момент и предотвратят?

Оказва се, че те са единствено един дребен аспект на доста по-глобален проблем, предава

Здравната просвета се построява до финален мирис. Промяната на навиците в метода на живот може да ни промени. Постоянството е най-важно. би трябвало да се преоцени всекидневието. Няма по какъв начин да обичаш някого, в случай че не обичаш себе си. Няма по какъв начин да си благополучен, в случай че болката чука на вратата. Всеки е виновен за личното си здраве.

Последните 7-8 години проблемите на шията надвиват над тези на кръста. Болка, световъртеж, изтръпване на горните крака - инервацията на ръцете идва от долния дял на шията. Всичко това е обвързвано с новите технологии.

Тялото може да се възвръща, само че в случай че му дадем опция с двигателен режим за възстановяване на кръвообращението. Много от нещата, които споделям на хората в кабинета си, те ги знаят, само че или ги не помнят, или не го вършат. С метода на живот може да се повлияе и на гените.

Всичко е въпрос на избор, в това число за здравето. Болката е неповторим мотиватор и принуждава човек да се замисли. Когато стандартната медицина удря на камък, беседваме за смяната в самите нас, в всекидневието. Всяко възобновяване има софтуерно време. С процедурите се подтикват процеси в организма.

За да бъде устойчиво, тялото има потребност от кости и мускули. Какво вършиме за мускулите си всеки ден? Дори и седнали, мускулите работят. Имаме вярна или неправилна стойка. Тя се оформя от 3-та година, основният миг е сред 7 и 15 година Превенцията е най-хубавото решение. Но след 21-г възраст нещата се фиксират. Във времето обстановката е по-трудна, само че в никакъв случай не е късно да се стартира. Тялото се отблагодарява.

Гръбначният дирек в седяща позиция би трябвало да е в същата, когато сме прави. Специфичните криви разпределят отмерено тежестта поради гравитацията. След 20 минутно седене, всички метаболитни процеси се забавят с 90%. Важно е да се раздвижи кръвообращението, единствено вървене не е задоволително. "

В продължението на диалога става дума и какъв брой е значимо по какъв начин вървим:

"Много значими са обувките. Това за жалост в по-голямата си част са калъпи без нищо общо с човешкото ходило. Имаме по 26 кости, 33 стави и 19 мускула във всяко ходило. Те би трябвало да работят в страховит синхрон. Това е по този начин, като вървим боси. В Третия свят липсва казуса с плоското ходило.

Обувките от 1-годишна възраст стягат мускулите. Обувките с 5 пръста са съвършени. Купувайте обувки с тънка подметка. До 70-те и навлизането на маратонките казусът с плоското ходило е доста дребен.

Не е единствено двигателният режим, само че и методът на хранене и сънят - сред 7 и 8 часа, с цел да се избегне хронична отмалялост. Раздвижването е качествено до лекото задъхване. Проветряването на главата е в действителност вкарване на О2 в мозъка. Той употребява най-вече сила и отделя най-вече отрови. Елементарно - придвижване! "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР