Галена Великова от журито на Dancing Stars обмисля сериозно предложение

...
Галена Великова от журито на Dancing Stars обмисля сериозно предложение
Коментари Харесай

След Dancing Stars: Галена Великова се впуска в политиката

Галена Великова от журито на " Dancing Stars " обмисля съществено предложение да влезе в политиката, освен това на съществено равнище.

Великова бе посетител в " Търси се " по bTV. Тя живее в Атина и всяка седмица пътува до България за участията си в " Dancing Stars ". От 25 години е омъжена за предприемача Константинос Хайнас, който бе пуснат на видео в предаването. Мъжът ѝ разкри, че тя има оферта да се впусне в огромната политика и той я поддържа в това начинание.

" Галена, що се отнася до предложенията да се занимаваш с политика – пристрастеността ти към правдивост е явна и гласът ти е незабравим. Чрез политиката може да преследваш полезностите и идеалите, в които вярваш и да допринесеш за основаването на по-добро общество за всички нас. Знам че имаш силата и предаността, с цел да го постигнеш. Сигурен съм че успееш и ще бъдеш ентусиазъм за доста хора ", сподели предприемачът.

Когато той заприказва за предлагането, Галена направи доста учудена мимика, евентуално поради това, че той разкрива това обществено. След видеото обаче тя по никакъв метод не разяснява бъдещата си политическа кариера, предава " България през днешния ден ".

Още през предходната година Галена Великова се кандидатира за регионален консултант на Атика. Тя беше представител на групировката " Атика напред ", основана от консерватора Никос Хардаляс, който заеаше постове в държавното управление на Кириакос Мицотакис.

Възможно е новото предизвикателство пред Великова да е Европарламента. Избори за евродепутати ще има в Гърция, и в България след месец.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР