Феновете на Take That изразяват разочарованието си след неотдавнашната смяна

...
Феновете на Take That изразяват разочарованието си след неотдавнашната смяна
Коментари Харесай

Феновете на Take That са възмутени от предложенията за места за концерта в Манчестър на ново място сред хаоса на Co-op Live

Феновете на Take That показват разочарованието си след неотдавнашната промяна на арената на групата измежду хаоса на Co-op Live.

Феновете са въодушевени, откакто промяната на мястото ги остави с изменена класификация на местата, предизвиквайки „ яд “ и „ отчаяние “ измежду почитателите.

Take That, сега се състои на Гари Барлоу, Хауърд Доналд и Марк Оуен, бяха принудени да реалокират идните си концерти от Co-op Live в AO Arena в Манчестър заради „ механически проблеми “ на първичното място, което докара до разбъркване, което накара някои почитатели да изгубят стремежи си първи ред петна.

Ticketmaster управлява вредите, заявявайки, че са си сътрудничили с уредниците на събитието, с цел да реалокират почитателите тук-там, които са близки до истинската им покупка, макар че признават, че „ някои места за сядане ще варират “.

AO Arena изрази своето схващане за обстановката, като увери, че работи старателно, с цел да подсигурява, че почитателите ще получат „ подобаващи еквивален...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР